888 Αυτό το Υβριδικό Αερόπλοιο Είναι μια… Ιπτάμενη Έπαυλη! | Kontasas
Αρχική / TIPS / Αυτό το Υβριδικό Αερόπλοιο Είναι μια… Ιπτάμενη Έπαυλη!

Αυτό το Υβριδικό Αερόπλοιο Είναι μια… Ιπτάμενη Έπαυλη!

Αν ανήκετε στους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να πετάνε (κακής ποιότητας φαγητό στο αεροπλάνο, μικρόβια κλπ) τότε ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Τι θα λέγατε να πετούσατε με μια… ιπτάμενη έπαυλη;

Το Airlander 10 κατασκευάστηκε από την Hybrid Air Vehicles και πρόκειται για ένα ιπτάμενο όχημα που είναι αερόπλοιο, ελικόπτερο και αεροπλάνο ταυτόχρονα. Έχει μήκος 92μ και είναι 18 μέτρα μακρύτερο από το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο του κόσμου, το Airbus A380. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μια ιδιαίτερα ογκώδη κατασκευή.

Αυτό το Υβριδικό Αερόπλοιο Είναι μια… Ιπτάμενη Έπαυλη!

Το εσωτερικό του είναι ιδιαίτερα πολυτελές.

Το Airlander 10 προορίζεται για τριήμερες εκδρομές. Σε κάθε τέτοια εκδρομή θα φιλοξενεί 19 επιβάτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στους ουρανούς με στυλ. Η Hybrid Air Vehicles έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του αερόπλοιου – φανταζόμαστε πως κάθε instagrammer θα θέλει να βρίσκεται στην πρώτη επίσημη πτήση!

Αυτό το Υβριδικό Αερόπλοιο Είναι μια… Ιπτάμενη Έπαυλη!

Το γυάλινο πάτωμα επιτρέπει θέα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η ιδέα πίσω από το Airlander είναι να επανεξεταστεί η διαδικασία της πτήσης και να την αντιμετωπίσει ως μια εμπειρία στους ουρανούς αντί απλώς για έναν τρόπο για να πάει κανείς εκεί που θέλει.

Αυτό το Υβριδικό Αερόπλοιο Είναι μια… Ιπτάμενη Έπαυλη!

Υπάρχει ένα εκπληκτικό μπαρ.

Τι περιλαμβάνει λοιπόν η ιπτάμενη έπαυλη; 10 en-suite υπνοδωμάτια, ένα μπαρ και ένα καθιστικό. Αυτό όμως που μετατρέπει την πτήση σε μια ιδιαίτερη εμπειρία είναι πως το πάτωμα είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από γυαλί. Με αυτόν τον τρόπο οι επιβάτες θα μπορούν να έχουν θέα προς οποιαδήποτε γωνία σε ύψος ακόμα και 16.000 ποδιών.

Αυτό το Υβριδικό Αερόπλοιο Είναι μια… Ιπτάμενη Έπαυλη!

Το υβριδικό αερόπλοιο πρέπει να συμπληρώσει 200 ώρες πτήσεις χωρίς περιστατικά.

Αν σκέφτεστε να κλείσετε θέση σε μία από τις πτήσεις του Airlander 10 θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, καθώς το υβριδικό αερόπλοιο πρέπει να συμπληρώσει 200 ώρες πτήσεις χωρίς περιστατικά, πριν θεωρηθεί κατάλληλο να μεταφέρει επιβάτες. Και παρόλο που πρόσφατα συμπλήρωσε 6 πετυχημένες πτήσεις, είχε προηγηθεί μια πρόσκρουση στη δεύτερη δοκιμαστική πτήση του το 2016. Επίσης το 2017, μετά από μία πετυχημένη πτήση, δεν κατάφερε να απογειωθεί. Μέχρι λοιπόν να ολοκληρωθούν οι δοκιμαστικές αυτές πτήσεις ίσως είναι καλύτερα να κλείσετε μια κρουαζιέρα – στη θάλασσα!

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Υπνοδωμάτιο: 6 Συμβουλές για να το Διακοσμήσετε σαν Επαγγελματίας Διακοσμητής!

Πόσες φορές έχετε ποθήσει διακαώς να αποκτήσετε ένα από εκείνα τα υπνοδωμάτια που βλέπετε και …