Κόσμος

Αυτό φέρνει ΠΑΝΤΟΥ ο COVID! ΒΙΝΤΕΟ «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» των Financial Times δικαιώνει τον Λιακόπουλο

Και τώρα να μπορείτε να πά…τε να το διασταυρώσετε από την έγκυρη οικονομική εφημερίδα…

Η πανδημία του κορωνοϊού άνοιξε την πόρτα σε ριζικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις, υποστηρίζει ο δημοσιογράφος των Financial Times, Martin Sandbu, παρουσιάζοντας την «ΒΟΜΒΑ» που έρχεται μετά την εποχή COVID!!!

Όταν ο Λιακόπουλος έλεγε πως θα φέρουν δωρεάν χρήματα με σκοπό να δελεάζουν τον κόσμο να μην δουλεύει και να δημιουργεί ελεύθερα, δεν έγινε πιστευτό!

ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ FINANCIAL TIMES, υμνούν την έλευση του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, το οποίο, σύμφωνα με όσα ζουν οι πολίτες τα εμβόλια, θα λαμβάνουν προφανώς οι συνεπείς, εμβολιασμένοι και ψηφιακά ταυτοποιημένοι-«σφραγισμένοι» πολίτες!

Η γνωστή οικονομική εφημερίδα ωραιοποιεί το εν λόγω εισόδημα, ισχυριζόμενη πως έχοντάς το, δεν θα έχεις άγχος για τα προς το ζην και θα δουλεύεις ή θα σκέφτεσαι πιο απελευθερωμένα για το μέλλον ή θα κάνεις άλλα πράγματα (ταξίδια κτλ.).

Ωστόσο, το ρεπορτάζ αφήνει σκιές σχετικά με το ότι, κατά αυτόν τον τρόπο, όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι θα εξαρτώνται από την όποια εξουσία, η οποία θα επιβάλλει εμβόλια -και αργότερα κάτι άλλο σε ένα περιβάλλον αλλιώτικό σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο- και όχι από τις δικές τους δυνάμεις, άρα θα είναι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ! Εκτός και αν πίσω από την εξουσία βρίσκονται καλοκάγαθα πρόσωπα, τα οποία θέλουν το «καλό της ανθρωπότητας».

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ, παρουσιάζουν «ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ», οι οποίες «διαβεβαιώνουν» πως τα χρήματα ενός παγκοσμίου ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος, θα ξοδεύονται μεστά από τον κόσμο και όχι σε ναρκωτικά ή άλλους είδους καταχρήσεις. Κάτι σαν τις έρευνες τηλέ-ειδικών για τα εμβόλια, δηλαδή;;;

Τέλος, αφού το βίντεο παρουσιάζει την αντίθετη άποψη ως συντηρητική, τονίζει πως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι πολύ κοντά στο να εφαρμοστεί παντού!

Δείτε:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger