888 Αφού έτσι γουστάρει ο Χουλουσλί και εμάς αυτός ο χάρτης μας φτιάχνει! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αφού έτσι γουστάρει ο Χουλουσλί και εμάς αυτός ο χάρτης μας φτιάχνει!

Αφού έτσι γουστάρει ο Χουλουσλί και εμάς αυτός ο χάρτης μας φτιάχνει!

Να αρχίσουμε να δείχνουμε και εμείς τους χάρτες της καρδιάς μας, για να δούμε θα μας πάρει στο ψιλό ο κόσμος ή δεν θα μας πάρει.

Αν έβγαινε ο Έλληνας Υπουργός Αμύνης και έδειχνε χάρτη, στον οποίο τα σύνορα της Ελλάδας ήταν ανατολικά μέχρι την Ινδία και νότια μέχρι την Αίγυπτο ξέρετε τί θα έκανε όλη υφήλιος;

Πολύ απλά θα μας έπαιρνε στο ψιλό.

Με τους Τούρκους όμως δεν ισχύει το ίδιο όταν προκαλούν και δείχνουν, ότι θα μπουκάρουν όπου γουστάρουν και θα κατακτήσουν όποια περιοχή θέλουν καταλύοντας το διεθνές δίκαιο. Και κανείς δεν λέει τίποτα.

Κάθε Τούρκος μπορεί να λέει ό,τι του κ@υλώσει και να διεκδικεί απειλώντας, όπως έκανε ο Χουλουσλί Ακάρ, ο οποίος με αφορμή την συνάντηση του «τουρκικού κόσμου» και των εκδηλώσεων με το Αζερμπαϊτζάν ανήρτησε μια σειρά από χάρτες που εμφανίζουν όχι μόνο την Κύπρο άλλα ελληνικά νησιά και την Θράκη ενταγμένα στον «τουρκικό κόσμο».

Αφού έτσι γουστάρει ο Χουλουσλί, να του δείξουμε και εμείς, μιλώντας με την ερντογανική γλώσσα, τα σύνορα της καρδιάς μας που φτάνουν εκεί που έφτασε και ο Αλέξανδρος!

πηγη

Δείτε επίσης

Κάποια ΚΟΡΟΪΔΑ εδώ μας τον έβγαζαν και ΠΟΝΤΙΟ… Ο Εκρέμ Ιμάμογλου συμμετείχε στην τελετή κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ Ο επικεφαλής του μητροπολιτικού δήμου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *