Τρόπος Ζωής

Αχιλλέας Βασιλειάδης: Persona non grata στην Τουρκία ο γνωστός τραγουδιστής

Ανεπιθύμητος στην Τουρκία είναι ο γνωστός τραγουδιστής, Αχιλλέας Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-Pontos.gr, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, οι τουρκικές αρχές εμπόδισαν την είσοδο στη χώρα, στον Αχιλλέα Βασιλειάδη.

Ο γνωστός Πόντιος τραγουδιστής ταξίδεψε αεροπορικώς με τον φίλο του, συνεργάτη και μεγάλο λυράρη, Κώστα Σιαμίδη, καθώς και άλλα φιλικά άτομα, στην Τουρκία με προορισμό την Τραπεζούντα.

Στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, κατά τον έλεγχο διαβατηρίων, οι τουρκικές αρχές ειδοποίησαν τον Αχιλλέα Βασιλειάδη, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του προς τον Ανατολικό Πόντο, καθώς υπάρχει στο όνομά του απόφαση απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία.

Έτσι ο Αχιλλέας Βασιλειάδης παρέμεινε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες από πλευράς ελληνικού προξενείου για την απέλασή του από τη χώρα και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Πέταξε το πρωί. Στην Κωνσταντινούπολη του γνωστοποιήθηκε, ότι είναι persona non grata. Επικοινώνησε το προξενείο μαζί μου και αυτήν τη στιγμή μεριμνούνε, ώστε αν είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα να επιστρέψει στην Ελλάδα», ανέφερε στο e-Pontos.gr η κόρη του Αχιλλέα Βασιλειάδη, Χριστίνα.

To άρθρο Αχιλλέας Βασιλειάδης: Persona non grata στην Τουρκία ο γνωστός τραγουδιστής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock