Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας.

Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες.

Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο.

Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας

Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας

Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό του τζαμιού σκουπίζοντας αυτή τη φορά με κάθετες κινήσεις. Αν δεν μπορείτε να πλύνετε το εξωτερικό του παράθυρού σας εύκολα ή δεν το φτάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λάστιχο.

Έξτρα tip Μην επιλέγετε χημικά καθαριστικά του εμπορίου αλλά από την κουζίνα. Μπορείτε να πλύνετε τα παράθυρά σας με σκέτο νερό αλλά αν θέλετε να αστράψουν πραγματικά τότε ανακατέψτε 1/4 φλ. καθαρό οινόπνευμα με 1/3 φλ. ξίδι και ρίξτε τα σε ένα μπουκάλι. Προσθέστε αποστειρωμένο νερό μέχρι να γεμίσει το δοχείο σας. Τα χημικά σπρέι εκτός από το ότι δεν είναι καλό να τα αναπνέουμε, συσσωρεύουν επιπλέον γρήγορα τη σκόνη στα παράθυρα.

Μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά γιατί η σκόνη συσσωρεύεται πιο εύκολα

Μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά γιατί η σκόνη συσσωρεύεται πιο εύκολα

Έξτρα tip 2 Επιλέξτε να καθαρίσετε τα τζάμια σας μια συννεφιασμένη μέρα γιατί τότε θα αστράψουν ακόμα περισσότερο. Όταν ένα τζάμι στεγνώνει με τη βοήθεια του ήλιου, δυστυχώς αφήνει σημάδια και έτσι τα τζάμια σας δεν θα είναι εντελώς αστραφτερά. Επιλέξτε, λοιπόν, μια συννεφιασμένη μέρα!

Ένα πανί από μικροϊνες είναι το τέλειο

Ένα πανί από μικροϊνες είναι το τέλειο "εργαλείο" για να καθαρίζετε τα τζάμια σας.

Το σωστό «εργαλείο» Πέρα από το μείγμα με το οποίο θα καθαρίσετε τα τζάμια σας, σημαντικό ρόλο παίζει και το «εργαλείο» που θα χρησιμοποιήσετε για να το κάνετε. Πάρτε ένα πανί από μικροϊνες ή μερικά φύλλα εφημερίδας και κάντε τα τζάμια σας να λάμψουν. Προηγουμένως, αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε εφημερίδες, φορέστε γάντια για να μην λερωθούν τα χέρια σας από το μελάνι.

Δείτε επίσης

Με Αυτόν τον Τρόπο θα Μαζέψετε τα Σπασμένα Γυαλιά από το Πάτωμα στο Πι και Φι!

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ζημιές όμως τα ατυχήματα συμβαίνουν παρά τη θέλησή μας. Ακόμα και όταν σπάσει κάποιο αγαπημένο μας αντικείμενο ή κάτι που έχει χρηματική αξία αν όχι και συναισθηματική ή αν σπάσει απλά ένα γυάλινο ποτήρι, αυτό που έχει σημασία είναι να μην τραυματιστεί κανένας. Διαβάστε επίσης: Με λίγη ψίχα ψωμιού μπορείτε να μαζέψετε τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα. Αρκετές φορές ένας τραυματισμός είναι πιθανό να συμβεί μετά τη θραύση του αντικειμένου και συγκεκριμένα την ώρα που καθαρίζετε τα σπασμένα γυαλιά. Γι' αυτό ο πιο σίγουρος και ασφαλής τρόπος για να μην κοπείτε όταν μαζεύετε κομμάτια από σπασμένο γυαλί είναι να τα «πάρετε» με μπόλικη ψίχα από ψωμί! Έτσι θα προφυλάξετε τα χέρια σας από κοψίματα και θα μπορέσετε άμεσα και πριν τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας να πετάξετε και το πιο μικρό κομμάτι γυαλιού! Με τη βοήθεια λίγης κολλητικής ταινίας μπορείτε να μαζέψετε τα μικρογυαλιά ακόμα και από το χαλί. Ένας επίσης αρκετά γρήγορος, εύκολος, οικονομικός και αποτ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη