Επικαιρότητα

Α.Πατέλης: Έρωτα και δουλειές συνδύασε στο Λονδίνο ο επικεφαλής του γραφείου του Κ.Μητσοτάκη – Συναντήθηκε με τον Μιχάλη Ο Α.Πατέλης συνόδεψε τον Κ.Μητσοτάκη στο Λονδίνο – ΒΟΥΪΖΕΙ το Λονδίνο απ τις κραυγές ηδονής και πάθους του …ζεύγους

Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξης Πατέλης, συνόδεψε τον πρωθυπουργό στο Λονδίνο και εκτός από επενδυτές συνάντησε και τον σύζυγό του Μιχάλη. Ως γνωστόν, ο Αλέξης Πατέλης έχει στενούς δεσμούς και πολλές αναμνήσεις από το Λονδίνο. Εκεί γνώρισε τον σύζυγό του Μιχάλη… που περνά αρκετό χρόνο στην Αγγλία, εκεί έζησαν τα πρώτα τους ερωτικά σκιρτήματα, εκεί παντρεύτηκαν! Η χαρά του λοιπόν γι’ αυτό το ταξίδι ήταν περίσσεια. 

Ήταν άλλωστε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον ίδιο εκτός από τις συναντήσεις παρουσία και του ίδιου στο πλευρό του Έλληνα πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Βρετανών Βιομηχάνων (βλέπετε, εκτός από τα γεωπολιτικά ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα, δηλαδή την τουρκική επιθετικότητα, το Κυπριακό αλλά και τις εξελίξεις στη Λιβύη που απασχόλησαν τη συζήτηση Τζόνσον – Μητσοτάκη, η ατζέντα είχε και επενδυτικό επίπεδο) να δει και τον σύζυγό του, τον Μιχάλη, που ήταν στο Λονδίνο εκείνες τις ήμερες!

ΦΩΤΟ: Με τον άντρα του Μιχαλάκη. Τι πιο ωραίο άλλωστε για το ζευγάρι να περπατά αμέριμνο στους στολισμένους χριστουγεννιάτικα δρόμους και να δειπνεί σε γνώριμα του στέκια! Άλλωστε, τη βρετανική πρωτεύουσα την ξέρει απέξω κι ανακατωτά ο Αλέξης Πατέλης, καθώς έζησε εκεί πολλά χρόνια. Εκεί ήταν που συναντήθηκε το 2004 το βλέμμα του με τον Μιχάλη της καρδιάς του!

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του με καμάρι για τον σύντροφό του και τη γνωριμία τους, που κατέληξε σε γάμο: «Με τον Μιχάλη γνωριστήκαμε στο Λονδίνο το 2004. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έξι μήνες μετά μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι και έκτοτε είμαστε μαζί. Στα χαρτιά δεν ταιριάζουμε, διότι είναι πιανίστας κλασικής μουσικής και εγώ οικονομολόγος. Όμως κάνουμε εξαιρετική παρέα και μας αρέσει να είμαστε μαζί, πώς να το πω. Πολλές φορές προτιμάω να είμαι μαζί του αντί με φίλους, και με παρεξηγούν» ήταν τα λόγια αγάπης του Αλέξη Πατέλη! Η γνωριμία τους, που ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια, επισφραγίστηκε το 2009 με γάμο στο Λονδίνο, την πόλη που τους ένωσε!

«Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου. Είχαν έρθει γονείς και οικογένεια από την Ελλάδα. Οι γονείς μου ήταν πάντα στο πλευρό μου. Ήρθαμε στην Ελλάδα μετά τον γάμο και το 2017 κάναμε και σύμφωνο συμβίωσης. Ο Μιχάλης έχει μάθει ελληνικά και του αρέσει η ζωή εδώ. Είναι η πατρίδα του» έχει πει ο Αλέξης Πατέλης, μιλώντας για τον έρωτά του με τον σύζυγό του.

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock