Τρόπος Ζωής

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οι γιατροί έλεγαν ότι ο γιος μου μετά το ατύχημα θα βλέπει ελάχιστα

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην ταράτσα της τη μοναδική Βίκυ Χατζηβασιλείου, για μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η συγγραφέας, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου ξετύλιξε τη ζωή της, θυμήθηκε τα παιδικά χρόνια στο Κιλκίς, τα πρώτα επαγγελματικά βήματα στη Θεσσαλονίκη και τη μεγάλη απόφαση να δοκιμάσει την τύχη της, στην Αθήνα.

Αποκάλυψε τις πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή της και αναφέρθηκε στο ατύχημα του γιου της αλλά και την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα που της στοίχισε πολύ.

Η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας που είχε ο γιος της, όταν ένας συμμαθητής του πέταξε έναν χάρακα στο μάτι του.

«Ένας συμμαθητής του πέταξε έναν χάρακα στο μάτι. Στο παιχνίδι έγινε άθελα. Ταλαιπωρήθηκε πολύ το παιδί.

Οι γιατροί έλεγαν ότι ο γιος μου μετά το ατύχημα θα βλέπει ελάχιστα, αλλά δεν τους πίστεψα.

Ο Χρήστος πίστεψε όλα όσα του είπα και τώρα βλέπει κανονικότατα. Αυτή είναι η υπέρβαση. Ενώ όλοι και στο Λονδίνο έλεγαν άλλα. Τον πήγα παντού, τον είδαν όλοι.

Αλλά ταλαιπωρήθηκε, έκανε χειρουργεία. Πλέον είναι όλα καλά. Το πίστευα μέσα από τη ψυχή μου. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του, το θέμα είναι να το πιστέψει» τόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια.

To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οι γιατροί έλεγαν ότι ο γιος μου μετά το ατύχημα θα βλέπει ελάχιστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock