ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» το πιο σύντομο ανέκδοτο

Για τραγική εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη που αποτελεί προσβολή στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, στους συγγενείς τους και στη δημοκρατία κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζεται πως ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης, χαρακτηρίζοντας ντροπή το ότι ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε κι επισήμως για πρώτη φορά το μπάζωμα, αλλά είπε πως έγινε για καλό σκοπό.

«Αρνήθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική με το επιχείρημα ότι θέλουμε να στείλουμε τον Κώστα Καραμανλή φυλακή. Ποιος του το είπε αυτό; Στη δικαιοσύνη θέλουμε να τον παραπέμψουμε. Θεωρεί βέβαιο ο πρωθυπουργός ότι αν ο κ. Καραμανλής βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης θα πάει φυλακή; Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε; Αρνήθηκε να απαντήσει ποιος έκανε το μοντάζ της συνομιλίας που δόθηκε στα ΜΜΕ για να θεμελιώσει την πρωθυπουργική ετυμηγορία του ανθρώπινου λάθους. Στην προσπάθειά του, μάλιστα, να υπερασπιστεί τα θλιβερά επιχειρήματά του έκανε αναφορά στην “κρατική” ΕΡΤ. Την θεωρούσαμε δημόσια τηλεόραση. Ξέρει κι εδώ κάτι που δεν ξέρουμε;», αναρωτιούνται στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Στο ίδιο μήκος κύματος, στο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν πως η όψιμη μάχη του κ. Μητσοτάκη κατά των συμφερόντων θυμίζει δυστυχώς τον πατέρα του, ο οποίος στην πτώση του αποφάσισε να καταγγείλει τα «διαπλεκόμενα συμφέροντα»: «Το “δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο” του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο της μεταπολίτευσης. Όλοι γνωριζόμαστε σε αυτό τον τόπο. Εδώ ξέρουμε κι εμείς καλά αυτά που κι ο ίδιος ξέρει».

Ως υστερόγραφο, εξάλλου, επισημαίνουν στην Κουμουνδούρου σκωπτικά πως ο πρωθυπουργός δεν είπε ούτε ένα αντίο στον κ. Παπασταύρου και στον κ. Μπρατάκο: «Τόση αχαριστία;», προσθέτουν.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock