888 Βίντεο-σοκ! Δηλητηριώδες φίδι δάγκωσε πάστορα στις ΗΠΑ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο-σοκ! Δηλητηριώδες φίδι δάγκωσε πάστορα στις ΗΠΑ

Βίντεο-σοκ! Δηλητηριώδες φίδι δάγκωσε πάστορα στις ΗΠΑ

Ο Ιερέας χόρευε και έψαλε με το φίδι στο χέρι του όταν το ερπετό τον δάγκωσε στο λαιμό. Φώναζε να συνεχίζει η μουσική γιατί θα τον γιατρέψει ο Θεός, ωστόσο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σοκ προκαλεί το βίντεο που «ανέβηκε» στο YouTube και δείχνει τη στιγμή που δηλητηριώδες φίδι δαγκώνει ιερέα στις ΗΠΑ, ενώ εκείνος χορεύει και ψάλλει κρατώντας το φονικό ερπετό στο χέρι του.

«Πιστεύω στην παντοδυναμία του Θεού και αν μου λέει ότι μπορώ να τον ακούσω, μπορώ», φωνάζει ο Πάστορας Κόντι Κουτς. Την ακριβώς επόμενη στιγμή το φίδι ξαφνικά του επιτίθεται και τον δαγκώνει στο λαιμό.

Στη θέα του αίματος να ρέει στο λαιμό του, ο Κουτς, συνεχίζει να χορεύει.

«Συνέχιζε να παίζεις. Δεν ανησυχώ καθόλου. Μην ανησυχείς ο Θεός είναι θεραπευτής. Άφησε το Θεό να με θεραπεύσει», ακούγεται να λέει.

Λίγα λεπτά αργότερα πάντως, άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και χρειάστηκε τη βοήθεια των παρισταμένων για να βγει από το χώρο.

Ο Κόντι Κουτς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως αν το φίδι τον είχε δαγκώσει λίγα εκατοστά πιο πέρα, θα είχε σκοτωθεί καθώς θα είχε χτυπήσει μια από τις κεντρικές του αρτηρίες.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη σε εκκλησία στο Κεντάκι.

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛ@ΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – “ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ” – ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Ισλαμιστές κατά …