Τρόπος Ζωής

Ντέμης Νικολαΐδης για Δέσποινα Βανδή: «Δεν μου αρέσει να την καταδικάζουν για κάτι, πάντα την έχω έννοια»

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Oneman.gr και μεταξύ άλλων, πολλών θεμάτωντοποθετήθηκε για πρώτη φορά ανοικτά στο διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς το διαχειρίστηκε, σε σχέση με τα παιδιά τους.

“Δε μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τα πιο χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεών του Ντέμη Νικολαΐδη:

Έχεις μαλακώσει με τα χρόνια;

Ναι, πάρα πολύ. Δεν θυμώνω εύκολα, πολλά χρόνια τώρα.

Όταν γνωριστήκαμε είχες βγει από το διαζύγιο. Πώς είσαι τώρα;

Σκέψου ότι μετά από 20 χρόνια αλλάζει όλη σου η ζωή. Ξαναγίνεσαι εργένης, ξαναζείς μόνος σου, δεν είσαι με τα παιδιά σου κάθε μέρα. Είναι μια τεράστια αλλαγή ειδικά αν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο. Θέλεις μια προσαρμογή.

Τώρα κάνω πράγματα για να είμαι χαρούμενος, έχω μάθει πλέον. Πολλές φορές η λέξη «διαζύγιο» έχει αρνητική χροιά. Δεν ακούγεται ωραία. Αλλά καμιά φορά γίνεται για καλό. Υπάρχουν πολλά θέματα που μπορεί να δημιουργηθούν ή να αλλάξουν με το πέρασμα του χρόνου και προκειμένου δύο άνθρωποι να μην περνάνε καλά, καλύτερα να χωρίσουν για να είναι καλύτερα.

Η Δέσποινα είναι πολύ διάσημη. Το ίδιο κι εσύ. Το διαζύγιο πήρε διαστάσεις. Σε ενοχλούσε που ο κόσμος ασχολήθηκε έντονα με αυτό; Ή ακόμα και τώρα που ασχολείται με τη Δέσποινα και είσαι και εσύ στη δημοσιότητα χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ. Λίγα πράγματα πέφτουν στην αντίληψή μου διότι δε βλέπω τηλεόραση. Αφοσιώθηκα στον εαυτό μου. Δε μου αρέσει πάντως [να ασχολούνται]. Πιο πολύ η Δέσποινα ως καλλιτέχνης είναι μέσα σε αυτόν τον χώρο, οπότε πιο πολύ ασχολήθηκαν με εκείνη. Έχω τη συνολική εντύπωση ότι με σεβασμό ακουμπήσανε αυτό το θέμα, και έτσι θα έπρεπε. Το κερδίσαμε αυτό γιατί δεν είχαμε δώσει και δικαιώματα τόσα χρόνια. Δε μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια.

Με τα παιδιά πώς είσαι; Πώς ζεις την πατρότητα τώρα;

Όταν υπάρχει ένα διαζύγιο για τα παιδιά είναι σοκ. Έχεις ενοχές γι’ αυτό το πράγμα. Κάτι δεν κατάφερες σωστά. Τα παιδιά είναι μπερδεμένα, δεν τους αρέσει αυτό, θέλουν κι εκείνα τον χρόνο τους, όλοι θέλουν τον χρόνο τους για να μπουν σε μια νέα πραγματικότητα. Πάντα σκέφτεσαι «τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά;».

Πόσο παραπάνω χρόνο θα είχα δώσει όταν ήταν μωρό η Μελίνα και έλειπα πολύ από το σπίτι αφού ήμουν πρόεδρος της ΑΕΚ; Έχασα αρκετές ώρες. Με τον Γιώργο προσπάθησα να έχω περισσότερο χρόνο αλλά και πάλι ο χρόνος με τα παιδιά σου ποτέ δεν είναι αρκετός. Και όσο περνούσαν τα χρόνια τόσο περισσότερο ήθελα να ‘μαι εκεί.

Θα ήθελα να έχω περάσει παραπάνω χρόνο τότε, το προσπαθώ τώρα. Έκανα λάθη σε αυτό το πράγμα. Προσπαθείς μέχρι να πεθάνεις, εκτός από καλύτερος άνθρωπος να γίνεις καλύτερος μπαμπάς.

Το έχεις βρει τώρα μετά το διαζύγιο; Βρήκατε νέες ρουτίνες;

Ακριβώς αυτό είναι το πράγμα. Να μπεις σε νέες ρουτίνες. Να καταλάβω εγώ ότι δεν είμαι μαζί τους κάθε μέρα, δεν είμαστε κάτω από την ίδια στέγη. Όταν χωρίσαμε τα παιδιά δεν ήταν μικρά. Μπορούσε να γίνει κουβέντα. Την αποφεύγεις στην αρχή, θέλει λίγο χρόνο, την κάνεις όμως την κουβέντα. Είναι έξυπνα και ώριμα, μπορείς να συζητήσεις, θέλει χρόνο. Το σοκ μετά από ένα διαζύγιο έρχεται πάντα στην αρχή. Όσο περνά ο καιρός όλα γίνονται καλύτερα.

To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης για Δέσποινα Βανδή: «Δεν μου αρέσει να την καταδικάζουν για κάτι, πάντα την έχω έννοια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock