888 Βασιλειάδης: «Πιο πολλές πιθανότητες για το Euro 2028» | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βασιλειάδης: «Πιο πολλές πιθανότητες για το Euro 2028»

Βασιλειάδης: «Πιο πολλές πιθανότητες για το Euro 2028»

 «Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλύτερες πιθανότητες για τη διοργάνωση ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, γιατί το Παγκόσμιο θέλει πολύ μεγαλύτερες υποδομές… Αυτό έλεγα στους συναδέλφους μου, γιατί εκείνοι θα πρέπει να δημιουργήσουν νέες υποδομές, ότι οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί για την επόμενη ημέρα…», είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΑ Σπορ.

Όσο για τα γήπεδα στην Ελλάδα, σχολίασε: «Στην τελική ευθεία είναι το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η Τούμπα ξεκινά πολύ σύντομα. Μπαίνει στην τελική ευθεία. Για το Ολυμπιακό Στάδιο ξεκινήσαμε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών. Έχει προσληφθεί τεχνικός σύμβουλος και πάμε σε ανακαίνιση, επισκευή και συντήρηση, γιατί δεν έχει γίνει ποτέ. Έχουμε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το οποίο για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό γήπεδο, με μια ανακαίνιση που ενδεχομένως να χρειαστεί να γίνει τότε. Για εμάς, την Ελλάδα, το κόστος είναι απειροελάχιστο. Εκτός εάν κάνουμε πάλι τα ίδια. Εάν δεν έχουμε μάθει τίποτε και πάμε να κάνουμε τα ίδια. Η δική μας η παρουσία εγγυάται ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει. Βέβαια, το 2028 είναι μακριά…».

Ο υφυπουργός δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την αναδιάρθρωση, λέγοντας: «Διαφωνώ με οποιαδήποτε αναβολή, έγινε μια πρόταση σε συγκεκριμένο πλαίσιο με νούμερα, στοιχεία και με βάση τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αναπτύχθηκε παραφιλολογία για την τροπολογία, η οποία παίζει ελάχιστο ρόλο ως προς την αναδιάρθρωση. Αυτή δεν παίζει ρόλο ως προς τον αριθμό των ομάδων. Αυτό είναι θέμα της ΕΠΟ. Ο νομοθέτης ορίζει ποιες είναι οι επαγγελματικές κατηγορίες. Για τις αντιδράσεις νομίζω αφορούν τις μικρότερες κατηγορίες, όπως σε κάθε αναδιάρθρωση υπάρχουν αδικίες. Είχα πει από την αρχή ότι αν υπάρχει περιθώριο για διορθωτικές κινήσεις για να μετριάζουν την αδικία, το συζητάω. Το να πάω ένα χρόνο πίσω είναι σαν να το πάω στο ποτέ. Ποτέ δε θα είναι ώριμες οι συνθήκες. Όλοι πίστευαν ότι η Πολιτεία θα κάνει κωλοτούμπα. Μετά από 10 χρόνια μνημονίου, αν κάνουμε τα ίδια θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πέρυσι έλεγα ότι δε με απασχολεί ποιος θα ανέβει και ποιος θα πέσει».

Τέλος, για τη Γ’ Εθνική απάντησε: «Αν υπάρχει τρόπος να μειωθούν οι αδικίες διότι υπάρχει κύμα διαμαρτυρίας από τη Γ’ Εθνική, μπορούμε να το συζητήσουμε. Πάμε να κάνουμε μεγάλη αλλαγή όμως, βάζουμε οικονομικό πλάνο με βάθος πενταετίας».

onsports.gr

Βασιλειάδης: «Πιο πολλές πιθανότητες για το Euro 2028»Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή

Δείτε επίσης

Κορίτσι ήθελε να κάνει ποδήλατο αλλά δεν μπορούσε να βγει – Δεν φαντάζεστε τι σκέφτηκε (video)

Ένα απίστευτο στιγμιότυπο κατέγραψε ένας πολίτης με την κάμερά του, με πρωταγωνίστρια μια κοπέλα που …