888 Βασιλειάδης: Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα δώσει όπλα στη φαρέτρα μας απέναντι στη βία | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασιλειάδης: Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα δώσει όπλα στη φαρέτρα μας απέναντι στη βία

Βασιλειάδης: Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα δώσει όπλα στη φαρέτρα μας απέναντι στη βία

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν σε κολυμβητήριο του Πειραιά, κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο Γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Γλυφάδας χαρακτηρίστηκαν «θλιβερά» από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος τόνισε επίσης ότι καταδεικνύουν την αναγκαιότητα του νέου αθλητικού νόμου για την ποινική αντιμετώπιση όσων συλλαμβάνονται.

Τα επεισόδια καταδίκασαν και όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τίτλο «Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και άλλες διατάξεις» στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Γίναμε μάρτυρες θλιβερών γεγονότων που καταδεικνύουν και την αναγκαιότητα του νέου αθλητικού νόμου για την ποινική αντιμετώπιση όσων συλλαμβάνονται. Δεν θα ήταν σωστό να μιλήσω για το τι έκανε η αστυνομία και αν είμαστε στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Θα ακολουθήσω την ίδια τακτική που είχα ακολουθήσει και σε προηγούμενα επεισόδια. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στα όργανα της», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης.

Και συμπλήρωσε: «Και σε αυτή την περίπτωση, και στο ξυλοδαρμό του διαιτητή, θα έχουμε πιστεύουμε πάλι τη διαλεύκανση τους που σε συνδυασμό με το νέο νόμο πλαίσιο θα μπορέσουμε να δώσουμε τα όπλα στη φαρέτρα μας απέναντι στα φαινόμενα αυτά. Η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και ιδίως σε μια περίοδο 10ετούς οικονομικής κρίσης μπορεί στα γήπεδα να βρίσκει πιο πρόσφορο έδαφος. Πρέπει να στείλουμε τα σωστά μηνύματα, και με το νομοσχέδιο αυτό κάνουμε».

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

«Η Γλυφάδα μας» – Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Που Εκλέγονται Στην Γλυφάδα

Η «μάχη» των υποψηφίων για τις 32 έδρες με τελευταία ενημέρωση στις 27/5/2019, 17:37, σύμφωνα …