Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΒΕΘ: Η επιστράτευση ιδιώτη στην καθαριότητα δεν είναι ουσιαστική λύση

ΒΕΘ: Η επιστράτευση ιδιώτη στην καθαριότητα δεν είναι ουσιαστική λύση

Την ανάγκη να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις στο πρόβλημα σκουπιδιών και να μην αντιμετωπίζεται το θέμα με ημίμετρα, επισημαίνει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, α΄ αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Σε σημερινή του ανακοίνωση σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Σαφώς και η απόφαση για επιστράτευση ιδιώτη στην καθαριότητα από τον δήμο Θεσσαλονίκης εκτονώνει μερικώς το πρόβλημα, ωστόσο δεν είναι αυτή η ουσιαστική λύση. Κάθε δήμος θα πρέπει να ελέγχει τα του οίκου του και όχι κεντρικά η εκάστοτε κυβέρνηση, προκειμένου να αποφεύγονται αντίστοιχα προβλήματα».

Στην ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΒΕΘ αναφέρει τα προβλήματα των τελευταίων ημερών εξαιτίας της απεργίας ΠΟΕ ΟΤΑ και υπογραμμίζει: «Η εικόνα στην πόλη, σήμερα, λόγω του αυξημένου προσωπικού ασφαλείας από μόνιμους εργαζόμενους, είναι βελτιωμένη, ωστόσο εξακολουθούν να παραμένουν πλημμυρισμένοι κάδοι με τόνους απορριμμάτων, την ώρα που το ΚΕΕΛΠΝΟ και η Διεύθυνση Υγείας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, όταν μάλιστα η θερμοκρασία αναμένεται να χτυπήσει “κόκκινο” τις επόμενες ημέρες».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Eρχονται 4.155 νέες προσλήψεις μέσα στο Φθινόπωρο

Μέσα στο φθινόπωρο αναμένονται να γίνουν συνολικά 4.155 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη