Βεσυρόπουλος: Μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών βαρών στον Προϋπολογισμό 2021

«Το μήνυμα της κυβέρνησης προς την ελληνική κοινωνία είναι ότι λάβαμε και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όσα μέτρα απαιτηθούν για να στηρίξουμε την πραγματική οικονομία, τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις και όλους όσους έχουν πραγματικά ανάγκη», ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή.

“Κύριο μέλημα μας είναι οι νέες ανάγκες των πολιτών και της οικονομίας. Από την πρώτη στιγμή σταθερό πρόταγμα για εμάς ήταν να κρατήσουμε ζωντανή την οικονομία και όρθιες τις επιχειρήσεις, να στηρίξουμε τους εργαζόμενους και να αποτρέψουμε την απώλεια θέσεων εργασίας και αυτό έγινε με ουσιαστικά μέτρα στήριξης. Λάβαμε μέτρα και πραγματοποιήσαμε παρεμβάσεις ύψους 24 δισ. ευρώ μέσα στο 2020 και 7,5 δισ. ευρώ για τους πρώτους μήνες του 2021”, είπε ο υφυπουργός Οικονομικών

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος είπε ότι η προοπτική αξιοποίησης των ευρωπαϊκών πόρων, του Ταμείου Ανάκαμψης και της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027, αποτυπώνει τη βεβαιότητα για μια δυναμική πορεία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση