Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Βιάζονται για την «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση»: Ο Ευρωστρατός είναι εδώ

Βιάζονται για την «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση»: Ο Ευρωστρατός είναι εδώ


Του Άρη Δημόπουλου

Πληθαίνουν οι εξαγγελίες και πυκνώνουν οι πρωτοβουλίες για την σύσταση ενός ευρωστρατού που θα αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στο αντίπαλο δέος της Ρωσίας. Ένα στράτευμα στις διαταγές της Νέας Τάξης στο οποίο και η Ελλάδα θα δηλώνει παρούσα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη χρηματοδοτηθεί όλες οι προτάσεις για τον ευρωπαϊκό στρατό, εντούτοις έχουν ήδη γίνει τα πρώτα βήματα για την εφαρμογή τους.

Οι ειδικοί του περιοδικού Foreign Policy υπογράμμισαν ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ένας από τους πιο γνωστούς υποστηρικτές του ενιαίου στρατού της ΕΕ, λαμβάνει τις όποιες αντιδράσεις στο παραπάνω σχέδιο. Το Βερολίνο θα αντιμετωπίσει σίγουρα σοβαρά εμπόδια, πιέζοντας για μια επίσημη απόφαση για τη σύσταση μιας ευρωπαϊκής κοινής δύναμης ασφαλείας, αλλά η διέξοδος φαίνεται να έχει βρεθεί.

Οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν ήδη διοίκηση μιας ρουμανικής ταξιαρχίας, μιας τσεχικής ταξιαρχίας και δύο ολλανδικών ταξιαρχιών. «Η γερμανική κυβέρνηση δείχνει ότι είναι πρόθυμη να προχωρήσει με την ευρωπαϊκή στρατιωτική ολοκλήρωση«, δήλωσε στο περιοδικό καθηγητής της διεθνούς πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Bundeswehr στο Μόναχο.

Εκτός από τις κινήσεις «κάτω από το χαλί», ο πλέον προφανής λόγος σύστασης ενός ευρωστρατού, είναι η μεγάλη κρίση που έχει ξεσπάσει στο ΝΑΤΟ και η νίκη-σταθμός της Παλαιάς Τάξης στις ΗΠΑ.

Κίνα και Ευρώπη πλέον βαδίζουν μαζί στις πρακτικές της Νέας Τάξης, λειτουργώντας με τα δικά τους μέσα ως μοχλοί πίεσης για τη δημιουργία του παγκόσμιου κράτους.

Όπου παγκόσμιο κράτος, βάλτε παγκόσμια κυβέρνηση και φυσικά ένας ενιαίος στρατός.

Σας φαίνονται τόσο μακρινά όλα αυτά; Δυστυχώς δεν είναι:

prisonplanet

Δείτε επίσης

ΧΟΥΝΤΑ! Με ειδικό λογισμικό «περιπολεί» το ίντερνετ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τους αρνητές της μάσκας…

Μέσα από ένα ειδικό λογισμικό η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα βρίσκει μέσα από φράσεις – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη