ΒΛΕΠΕΤΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ!!!!! ΟΙ “ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ” ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ… ΣΕ 5-6 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΟΛΟΤΟΦ… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΓΕ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ, ΔΕΝ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ…..!!!!!


Το μεγάλο μυστικό της οικογένειας του Δημήτρη Βέργου ήταν καλά κρυμμένο όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Η μητέρα του νεαρού δεν παραδέχτηκε ποτέ -ίσως και να μην τόλμησε να διαβάσει- το πόρισμα των ψυχιάτρων που υπέγραφαν την έκθεση που αφορούσε την υγεία του γιου της. Βέβαια, η ίδια μάνα δεν σκέφτηκε ποτέ το τι θα πει ο κόσμος ακόμα και όταν γιος της πετούσε μολότοφ στους αστυνομικούς και ήταν επαγγελματίας ταραξίας. Εκεί, το παιδί ήταν υγιέστατο μάλλον ή η ρημάδα η ασθένεια το κατέστρεψε το παλικάρι….

Τώρα λοιπόν που έγινε γνωστό ότι ο φονιάς είναι κατσαπλιάς, ξαφνικά βρέθηκαν ιατρικές γνωματεύσεις που λένε ότι το “δύσμοιρο” το παλικάρι είναι άρρωστο. Ο νεαρός Δημήτρης Βέργος διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και του δόθηκε ειδική φαρμακευτική θεραπεία. Το στενό του οικογενειακό περιβάλλον και ιδιαίτερα η μητέρα του δεν συμφιλιώθηκαν ποτέ με αυτή την πραγματικότητα. Συμφιλιώθηκαν προφανώς πιο εύκολα με τις “δραστηριότητες” παρά να το πάνε στους γιατρούς να το βοηθήσουν όπως κάθε γονιός ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει.Έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους…

image111.ashx

Από την πρώτη μέρα του φονικού στη Φολέγανδρο, αρκετοί ήταν οι χωριανοί της οικογένειας του φονιά στο Βέλο που επιβεβαίωσαν πως τα τελευταία χρόνια κάτι σοβαρό έτρεχε με τον αναρχοκατσαπλιά.  Άλλοι το απέδιδαν σε ψυχολογικά προβλήματα και άλλοι σε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς η τοπική κοινωνία είχε διαγνώσει μια περίεργη -ενδεχομένως και ακατανόητη- συμπεριφορά του Δημήτρη.

Ευτυχώς για τον φονιά, δεν είναι πατριώτης για να τον βράσουν στο καζάνι “τον φασίστα” και τώρα όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τούμπαραν τα “ρεπορτάζ” τους δίνοντας ελαφρυντικά. Λένε λοιπόν ότι για τη διπολική διαταραχή από την οποία έπασχε ο Βέργος, όλοι ξέρουν ότι οι ασθενείς αυτοί, εάν λαμβάνουν τακτικά τη θεραπεία τους, συμπεριφέρονται ομαλά και περνούν μια ζωή κανονική. Γνωρίζουν όμως επίσης πως, εάν διακοπεί η θεραπεία αυτή, τότε οι επιπτώσεις είναι δραματικές. Τις περισσότερες φορές για τον ίδιο τον ασθενή. Κάποιες φορές και για τους άλλους.

image333.ashx

Ο Δημήτρης Βέργος είχε εγκαταλείψει τη θεραπεία του και δεν έπαιρνε πια τα φάρμακά του. Αναχώρησε με την κοπέλα του για τη Φολέγανδρο χωρίς τα σκευάσματα που θα του επέτρεπαν να έχει μια ομαλή συμπεριφορά. Η οικογένειά του, η μάνα του, δεν ασχολήθηκαν. Δεν επιχείρησαν να καταλάβουν εάν ο γιος, που έφευγε διακοπές, είχε όλα τα απαραίτητα μαζί του. Δεν θέλησαν να διαπιστώσουν εάν το παιδί θα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα εκεί που πάει. Μόνο και μόνο από αυτο, η οικογένεια φέρει μερίδιο ευθύνης για τη δολοφονία.

Βγήκε τρελός λοιπόν ο Βέργος άρα σε 4-5 άντε 6 χρονάκια θα είναι έξω και λόγω της “διπολικής διαταραχής” που τον ταλαιπωρεί τον… δύσμοιρο, θα πετάει πέτρες και μολότοφ μαζί με τα “συντρόφια”.

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση