Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Βοήθεια στο Σπίτι: Σύσκεψη του Συλλόγου Εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή

Βοήθεια στο Σπίτι: Σύσκεψη του Συλλόγου Εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης καλεί σε σύσκεψη τους συναδέλφους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» την Παρασκευή 29 Μαΐου και ώρα 19.00μμ στον πέμπτο όροφο, στα γραφεία του συλλόγου (κτίριο ΕΔΟΘ, Προξένου Κορομηλά 51).

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του: «Συνάδελφοι, πάγια θέση του Σωματείου μας και προμετωπίδα των αγώνων μας είναι η μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, η κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας…Όλα αυτά τα χρόνια ζητάμε την μετατροπή των συμβάσεων όλων των συναδέλφων συμβασιούχων που δουλεύουν για χρόνια ( κάποιοι και πάνω από 14) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (!!) στις κοινωνικές δομές των δήμων ( ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ), στους παιδικούς σταθμούς, στον μαζικό αθλητισμό.. Παρά τα όποια γενικά ευχολόγια που «ανέξοδα» σκορπούν και η προηγούμενη κυβέρνηση και η τωρινή, έμειναν αμετακίνητες στη θέση για διενέργεια διαγωνισμού. Ενός διαγωνισμού που δεν καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των δομών και δημιουργεί τον κίνδυνο να «πεταχτούν» στην ανεργία συνάδελφοι, που τόσα χρόνια δούλευαν μέσα σε συνθήκες απληρωσιάς, αυταρχισμού από τις διοικήσεις των δήμων, αλλαγές αντικειμένων κ.α.

Το σωματείο μας είναι από τα πρώτα σωματεία πανελλαδικά, που στις αρχές τις δεκαετίας του ’90 άλλαξε το καταστατικό του και εγγράφει συμβασιούχους συναδέλφους. Όλα τα μέλη μας έχουν ίδια δικαιώματα, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας που έχουν, για μας δεν υπάρχουν συνάδελφοι α ‘ και β’ κατηγορίας.. Με γνώμονα αυτό και ύστερα από συζητήσεις που έγιναν με συναδέλφους από το «Βοήθεια στο σπίτι», θεωρήσαμε απαραίτητη τη σύσκεψη ώστε να βρεθούμε για να λυθούν απορίες σε σχέση με την προκήρυξη, να ακουστούν οι προβληματισμοί για την «επόμενη μέρα»..

Με διάθεση συναδελφικότητας και αλληλεγγύης καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη σύσκεψη γιατί κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος του.. ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ!!»

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 211 συμβασιούχων σε 14 Δήμους (προκηρύξεις)

Δείτε αναλυτικά στην aftodioikisi.gr τις θέσεις που έχουν ανοίξει σε Δήμους τις τελευταίες μέρες, κάνοντας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη