ΕνημέρωσηΠολιτική

Ανδρουλάκης: Δεν μπορεί να είναι υπό ένταξη μια χώρα που δεν έχει κανένα σεβασμό στο διεθνές δίκαιο

Τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, υποψήφιο για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνάντησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης στο γραφείο του στη Βουλή.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας. «Η διεθνής κοινότητα, και ιδιαίτερα η ΕΕ, οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες. Και με το εμπάργκο όπλων απέναντι σε έναν διεθνή ταραξία, όπως είναι η Τουρκία, αλλά και με την αλλαγή της αρχιτεκτονικής των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας. Δεν μπορεί να είναι υπό ένταξη μια χώρα, που δεν έχει κανένα σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα στο εσωτερικό της με βίαιο και βάναυσο τρόπο» επισήμανε.

Επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μια ειδική σχέση ΕΕ-Τουρκίας με αυτοματοποιημένες κυρώσεις.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock