Κόσμος

«ΒΟΜΒΑ» παγκόσμιας ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ!!! Έτσι κρύβουν το ΧΑΟΣ για να το παρουσιάσουν ΞΑΦΝΙΚΑ!!! vid

Αν αυτά γίνονται στην Αμερική φαντάζεται κάποιος τι θα γίνει στην Ελλάδα! Σαν τα ποντίκια ροκανίζουν την οικονομία για να φανεί πως χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μας!!!

Ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν λέει ψέματα για τον πραγματικό ρυθμό πληθωρισμού στην Αμερική χρησιμοποιώντας τον «στημένο» Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (CPI), κάτιπου σημαίνει πως τα πράμγατα είναι πολύ χειρότερα από όσο παρουσιάζονται και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκληθεί κραχ!

«Είναι ένας νοθευμένος αριθμός της κυβέρνησης, ένας από τους πολλούς», είπε ο Carlson. «Ο ΔΤΚ είναι μια πολύ περίπλοκη σειρά τύπων. Κάποια από αυτά διατυπώθηκαν με καλή πίστη. Οι άλλοι σχεδιάστηκαν για να σε εξαπατήσουν. Αλλά στην ουσία, η ουσία είναι ότι ο ΔΤΚ κάνει πολύ κακή δουλειά στο να μετρήσει πόσο πραγματικά κοστίζει να ζεις σε αυτή την χώρα».

Επειδή ο ΔΤΚ αποτυγχάνει να συμπεριλάβει την τιμή του ενοικίου ή το κόστος του φυσικού αερίου, παρέχει στους πολιτικούς κάλυψη όταν εγκρίνουν νόμους που βλάπτουν οικονομικά τους Αμερικανούς.

«Το CPI επιτρέπει σε απερίσκεπτους, οικονομικά αναλφάβητους ηγέτες να κρύψουν το χάος που έχουν προκαλέσει», είπε ο Carlson σε μία καταγγελία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ, καθώς πρόκειται για την υπερδύναμη των ΗΠΑ, στις οποίες οι όποιες εξελίξεις επηρεάζουν το διεθνές στερέωμα!!!

Λέτε να συμβαίνουν αντίστοιχα πράγματα και στην Ελλάδα;;;

«Δεν θα ακούσετε για την οικονομική πραγματικότητα του πληθωρισμού και της αύξησης των τιμών της ενέργειας, επειδή τα μέσα ενημέρωσης είναι αγκαλιά με την κυβέρνηση Μπάιντεν. Γίνονται σημαντικές αλλαγές στην οικονομία των ΗΠΑ και είναι πολύ δυσοίωνες», σημείωσε ο Carlson.

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock