Βουλή: Η πρώτη σύγκρουση κορυφής για τον Covid-19 στο 2021

Το καμπανάκι για τον πρώτο γύρο της κοινοβουλευτικής μάχης για το 2021, σε επίπεδο κορυφής, χτυπάει στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Η συζήτηση για την κυβερνητική πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας, πραγματοποιείται δύο μήνες μετά την τελευταία, όταν και πάλι με αίτημά του ο πρωθυπουργός αναλάμβανε την πρωτοβουλία να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία για τις εξελίξεις στο μέτωπο της υγειονομικής κρίσης.

Από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και αποφασιζόταν η είσοδος της χώρας στο καθεστώς του lockdown, ο συναγερμός παραμένει ο ίδιος, όμως, όπως μεταδίδεται προς το CNN Greece, στο μωσαϊκό της πανδημίας, που θα αποτελέσει το φόντο και σε αυτήν τη σύγκρουση κορυφής, έχουν προστεθεί αρκετές ψηφίδες, με σημαντικότερη όλων το εμβόλιο. Στοιχείο που ήδη τροφοδοτεί την σκληρή κόντρα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, για το οποίο ο πρωθυπουργός αναμένεται να αξιοποιήσει την ευκαιρία της συζήτησης, σαφώς για να ενημερώσει για την πορεία καθώς επίσης για τους στόχους της επιχείρησης «Ελευθερία», αλλά και για να στριμώξει κοινοβουλευτικά τον Αλέξη Τσίπρα.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση