Βουλή: Κόντρα Τσιάρα – Ραγκούση για πλειστηριασμούς

Άγριο καυγά κυβέρνησης – αντιπολίτευσης πυροδότησε η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης που δίνει παράταση 15 ημερών της προθεσμίας επανυποβολής των αιτήσεων δανειοληπτών που είχαν κατατεθεί μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2014 για την υπαγωγή τους στο νόμο Κατσέλη.

Ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Τσιάρας ήρθε σε ευθεία κόντρα με τον Γιάννη Ραγκούση όταν εκείνος τον κατηγόρησε για θράσος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ισχυρίζεται ότι 35.000 νοικοκυριά έρχονται αντιμέτωπα με πλειστηριασμούς επιδίδεται σε διασπορά fake news και τρομοκράτηση των πολιτών, καθώς από τους 37.000 υπόχρεους περισσότεροι από 20.000 μπήκαν πλατφόρμα για τον επαναπροδιορισμο και περισσότερες από 6300 αιτήσεις έχουν ολοκληρωθεί και κοινοποιηθεί από Πρωτοδικεία», είπε.

Για λαιμητόμο που βάζει η κυβέρνηση πάνω από δεκάδες οικογένειες, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. «Είστε ο υπουργός που έχει νομοθετήσει την ασφυκτική ημερομηνία για χιλιάδες ανθρώπους και έρχεστε λίγες μέρες πριν να τροποποιήσετε τη δική σας επιλογή. Βάζετε τη λαιμητόμο πάνω από τόσες οικογένειες», υποστήριξε και πρόσθεσε:

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση