Βουλή: Σφοδρή κόντρα Τσίπρα – Γεωργιάδη για τη βάπτιση

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε στη βουλή ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλώντας «βλακώδη» τα λεγόμενα έξυπνα μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε τα πυρά του και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας την παραίτησή του για την συμμετοχή στη βάφτιση.

«Είναι δραματική η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας. Φτάσαμε στο σημείο να επιλέγονται ποιοι ασθενείς θα νοσηλευθούν σε ΜΕΘ, φοβάμαι πως ακόμα χειρότερο από το να επιλέγονται ασθενείς είναι η εικόνα της κυβέρνησης. Η πραγματικότητα είναι ότι βρίσκεται η κυβέρνηση σε κατάσταση πανικού. Η εικόνα που εκπέμπετε είναι εικόνα απόλυτης παράλυσης», είπε και κάλεσε την κυβέρνηση αντί να πολώνει το κλίμα να ζητήσει ένα πολιτικό μορατόριουμ για τον επόμενο μήνα για την πανδημία.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ακόμη λόγο για παλινωδίες της κυβέρνησης που προκλητικά, όπως είπε, παραβιάζει τα μέτρα που η ίδια νομοθετεί και έβαλε τόσο κατά του επικεφαλής του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα για το κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη, όσο και κατά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση της βάφτισης, ζητώντας τις παραιτήσεις τους.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση