888 Βουλγαράκης: Η Αθήνα δεν μπορεί να είναι αποθήκη ψυχών | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βουλγαράκης: Η Αθήνα δεν μπορεί να είναι αποθήκη ψυχών

Βουλγαράκης: Η Αθήνα δεν μπορεί να είναι αποθήκη ψυχών

«Η Αθήνα δεν μπορεί να είναι αποθήκη ψυχών» τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαρακης, αναφερόμενος στο προσφυγικό -μεταναστευτικό σε συνέντευξη του στον Σκάι 100,3.

Εξέφρασε δε την άποψη ότι μέχρι τώρα η σχετική συζήτηση «γίνεται γύρω – γύρω και απέξω – απέξω και ποτέ επί της ουσίας». Πρέπει να μπει μια σειρά σε όλα αυτά, αλλά για να μπει πρέπει να μιλήσουμε καθαρά, δυνατά και επί της ουσίας και χωρίς κομπλεξισμούς» τόνισε ο κ. Βουλγαράκης για να προσθέσει «αρνούμαι να δεχτώ ότι όλα αυτά είναι υπόθεση της Χρυσής Αυγής μόνο και κάποιων άλλων ακραίων τύπων. Αλλά επίσης αρνούμαι να δεχτώ ότι όλα αυτά λύνονται με πολιτικές και ρητορείες τύπου «Αγάπη μόνο»».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα, είπε ότι «για κάποιο περίεργο λόγο έχουν ενοχοποιηθεί έννοιες από το περιεχόμενο των οποίων όμως, εξαρτάται η καθημερινότητα μας», όπως η έννοια της ασφάλειας. «Όποιος μιλήσει για ασφάλεια, αυτόματα κατατάσσεται στο ακροδεξιό τμήμα του πολιτικού χάρτη λες και η ασφάλεια είναι, ας πούμε, μόνο θέμα της μισής κοινωνίας» υπογράμμισε.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης: “Εύχομαι να μην είναι μπλεγμένος ο Τσίπρας γιατί η ποινή είναι ισόβια κάθειρξη”

Χαστούκι για τον κ. Τσίπρα” χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης τη φυγή …