888 Βουλγαράκης: Οι εργαζόμενοι είναι πρώτη προτεραιότητα | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βουλγαράκης: Οι εργαζόμενοι είναι πρώτη προτεραιότητα

Βουλγαράκης: Οι εργαζόμενοι είναι πρώτη προτεραιότητα

Το Εργατικό Κέντρο Αθηνών (ΕΚΑ), επέλεξε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Βουλγαράκης, για να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη.

Ο κ. Βουλγαράκης συναντήθηκε με το προεδρείο του ΕΚΑ, με το οποίο συζήτησε τα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους, καθώς και «τη συμβολή του Δήμου στην επίλυσή τους».

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Βουλγαράκης υπογράμμισε πως «δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η πρώτη μου επίσκεψη ως υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων έγινε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθηνών.

Για μένα προσωπικά, οι εργαζόμενοι είναι πρώτη προτεραιότητα. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη δική τους συμβολή, πράγμα που προϋποθέτει διαρκή ενημέρωση για τα προβλήματά τους και ασφαλώς πρακτικό ενδιαφέρον από πλευράς του Δήμου για την επίλυσή τους. Στο βαθμό που με αφορά, θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για το σκοπό αυτό και δεσμεύομαι να τοποθετήσω δίπλα μου, ως δήμαρχος, μόνιμη θέση συμβούλου από εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου Αθηνών», δήλωσε.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΉΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΚΙΟΤΕΨΕ!

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ Ο λαός μας λέει: “Κόρακας κοράκου …