Κόσμος

Βουλγαρία: Ένας Ρώσος και δύο Λιθουανοί συνελήφθησαν για βιομηχανική κατασκοπεία

Ένας Ρώσος και δύο Λιθουανοί, ανώτεροι υπάλληλοι και οι τρεις τους, της μεγαλύτερης βουλγαρικής εταιρείας κατασκευής όπλων Arsenal, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για την εξαφάνιση ευαίσθητων προϊόντων και εγγράφων από το εργοστάσιο της εταιρείας, ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.

Οι αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνα μετά την καταγγελία της ιδιωτικής εταιρείας όπλων, ότι είχαν εξαφανισθεί από μονάδα της συγκεκριμένα προϊόντα και ευαίσθητα έγγραφα, τα οποία θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν εγχώριους και ξένους ανταγωνιστές.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δύο Λιθουανοί υπήκοοι, ηλικίας 24 και 59 ετών, και ένας Ρώσος υπήκοος ηλικίας 60 ετών, οι οποίοι εφάρμοζαν καινοτόμες τεχνολογίες στο εργοστάσιο, είχαν λάβει άδεια άνευ αποδοχών μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν είχαν επιστρέψει στις θέσεις εργασίας τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock