Βούτσης: Εναλλακτική διακυβέρνηση μετά τη λήξη της πανδημίας

Στην ανάγκη εναλλακτικής λύσης και διαφορετικής διακυβέρνησης για τη χώρα, αναφέρθηκε στην ομιλία του επί του προϋπολογισμού του 2021 ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

“Εξελίσσεται μία ισχυρή και τεκμηριωμένη πολιτική αντιπαράθεση και πολιτική σύγκρουση για τον προϋπολογισμό όπως είναι εύλογο. Εκ των πραγμάτων μπαίνει και το ζήτημα της ανάγκης εναλλακτικής λύσης και διαφορετικής διακυβέρνησης για τη χώρα”, ανέφερε, φράση η οποία ερμηνεύθηκε ως αίτημα προσφυγής στις κάλπες.

Από το περιβάλλον του διευκρίνιζαν πως το πνεύμα της ομιλίας του κ. Βούτση είναι ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη και πως ανοίγει η συζήτηση για μια εναλλακτική λύση, αλλά μετά την πανδημία. Υπενθυμίζεται ότι κι ο Αλέξης Τσίπρας έχει πει πως “όταν λοιπόν τελειώσει το υγειονομικό σκέλος της κρίσης, θα γίνει λογαριασμός και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για το αύριο του τόπου”. Επί της ουσίας, όπως σχολίαζαν έμπειροι κοινοβουλευτικοί, ο τέως Πρόεδρος της Βουλής ζητά εκλογές μετά τη λήξη της υγειονομικής κρίσης.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση