Τρόπος Ζωής

Η Τέιλορ Σουίφτ «βασίλισσα» του Spotify – Είναι η τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams το 2023

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι η τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams στο Spotify το 2023. Η ποπ σταρ «εκθρόνισε» τον Πορτορικανό αστέρα της reggaetón, Bad Bunny.

Σύμφωνα με το Spotify Wrapped, η Τέιλορ Σουίφτ έχει τα περισσότερα streams του 2023 παγκοσμίως, πάνω από 26,1 δισεκατομμύρια από την 1η Ιανουαρίου.

Η ποπ σταρ ξεπέρασε τον Πορτορικανό αστέρα της reggaetón, Bad Bunny, ο οποίος κατείχε τον πολυπόθητο τίτλο για τρία συνεχόμενα χρόνια από το 2020, αναφέρει το AP.

O Bad Bunny βρίσκεται στη δεύτερη θέση το 2023, ακολουθούμενος από τον The Weeknd στην τρίτη, τον Drake στην τέταρτη και τον Μεξικανό μουσικό Peso Pluma στην πέμπτη.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο άσχημα τα νέα για τον Bad Bunny, καθώς το άλμπουμ του 2022 «Un Verano Sin Ti» ήταν εκείνο με τα περισσότερα streams του Spotify για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (4,5 δισεκατομμύρια streams) παγκοσμίως. Σε αυτή την κατηγορία, το «Midnights» της Τέιλορ Σουίφτ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, με το «SOS» της SZA στην τρίτη. Και τα τρία άλμπουμ κυκλοφόρησαν πέρυσι.

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι επίσης η τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023 και κατέκτησε την κορυφή των chart στο τέλος του έτους σε Spotify, Apple Music και Deezer.

Η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα ισχυρή στην υπηρεσία της Apple, όπου σημείωσε ρεκόρ όλων των εποχών με τους περισσότερους ακροατές για καλλιτέχνη σε έναν μόνο χρόνο. Ωστόσο δεν κατάφερε να έχει το τραγούδι με τα περισσότερα streams σε καμία από τις μουσικές πλατφόρμες streaming στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο Spotify, αυτή τη στιγμή στην κορυφή είναι η καλοκαιρινή επιτυχία των Dave και Central Cee, Sprinter.

To άρθρο Η Τέιλορ Σουίφτ «βασίλισσα» του Spotify – Είναι η τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams το 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock