888 Βούτσης προς Πέτσα: Δεν είναι δυνατόν να "στεγανοποιήσουμε" τους 22.000 ανθρώπους στη Μόρια (βίντεο) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Βούτσης προς Πέτσα: Δεν είναι δυνατόν να “στεγανοποιήσουμε” τους 22.000 ανθρώπους στη Μόρια (βίντεο)

Βούτσης προς Πέτσα: Δεν είναι δυνατόν να “στεγανοποιήσουμε” τους 22.000 ανθρώπους στη Μόρια (βίντεο)

«Κύριε Πέτσα, είναι μείζον θέμα και δεν ξέρω αν σας ξέφυγε, το ότι αναφερόμενος στις ευπαθείς ομάδες και στο συνοικισμό των Ρομά στη Λάρισα μιλήσατε περί «στεγανοποίησης» των δομών»

Απάντηση στην αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας περί «στεγανοποίησης» των δομών, στις οποίες θα παρουσιαστούν κρούσματα του κορωνοϊού, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης.

«Κύριε Πέτσα, είναι μείζον θέμα και δεν ξέρω αν σας ξέφυγε, το ότι αναφερόμενος στις ευπαθείς ομάδες και στο συνοικισμό των Ρομά στη Λάρισα μιλήσατε περί «στεγανοποίησης» των δομών, στις οποίες θα εμφανιστούν κρούσματα του κορωνοϊού. Αναφερθήκατε στο συνοικισμό των Ρομά. Πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν 375 τέτοιοι συνοικισμοί σε όλη τη χώρα. Και επειδή αναφερθήκατε και στη Μόρια και θα μπορούσατε να αναφερθείτε και σε φυλακισμένους και σε άλλες περιπτώσεις ξεχωριστών ομάδων και κάνατε αναφορά σε «στρατηγική στεγανοποίησης» αν υπάρξουν κρούσματα» σημείωσε ο Ν. Βούτσης και συμπλήρωσε

«Επιτρέψτε μου να σας πω ότι η στρατηγική που θα έπρεπε να έχει ακολουθηθεί ή να ακολουθηθεί τώρα είναι για αποσυμφόρηση και απεγκλωβισμό. Δεν είναι δυνατόν, για παράδειγμα, τους 22 χιλιάδες ανθρώπους που είναι στη Μόρια να τους «στεγανοποιήσουμε» αν ο μη γένοιτο υπάρξει έστω κι ένα κρούσμα. Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και είστε κυβερνητικός εκπρόσωπος».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΟΡΙΑ, ΒΟΥΤΣΗΣ, ΠΕΤΣΑ

Δείτε επίσης

Δημόσιο: Τι αλλάζει για κινητικότητα, προσλήψεις (εγκύκλιος)

Τις αλλαγές στο σύστημα κινητικότητας αλλά και την απλούστευση στη διαδικασία των προσλήψεων που προβλέπει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *