ΕνημέρωσηΠολιτική

Βράβευση Κικίλια από τον DVR για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ελλαδα

Με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (28/10) η έναρξη των εργασιών του ετήσιου Συνεδρίου του Συνδέσμου Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων (DRV), που διοργανώνεται στην Costa Navarino της Μεσσηνίας.

Κατά την τελετή έναρξης, ο κ. Κικίλιας βραβεύτηκε από τους Γερμανούς διοργανωτές για την εξαιρετική αντιμετώπιση της πανδημίας ως υπουργός Υγείας, για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφάρμοσε η Ελλάδα, το αίσθημα ασφαλείας που ενέπνευσε στους επισκέπτες της, αλλά και τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο εφάρμοσαν τα πρωτόκολλα οι επαγγελματίες του τουρισμού.

Στην ομιλία του, ο κ. Κικίλιας καλωσόρισε τους συνέδρους ευχαρίστησε τον DRV για την επιλογή της Ελλάδας ως διοργανώτριας χώρας του Συνεδρίου και συνεχάρη τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, τις HATTA/FedHATTA και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την επιτυχία αυτή.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock