888 «Βρήκα το πτώμα, το κοίταξα στα μάτια και είπα τι να κάνω τώρα; Έπαθα σοκ» | Kontasas
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Βρήκα το πτώμα, το κοίταξα στα μάτια και είπα τι να κάνω τώρα; Έπαθα σοκ»

«Βρήκα το πτώμα, το κοίταξα στα μάτια και είπα τι να κάνω τώρα; Έπαθα σοκ»

Το μυστήριο με τις τρεις γυναίκες που βρέθηκαν δολοφονημένες στον Έβρο συνεχίζει να απασχολεί τις ελληνικές Αρχές.

Ο αγρότης που εντόπισε τη σορό της μίας από τις τρεις γυναίκες και στη συνέχεια ειδοποίησε της αστυνομία, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ πήγα να οργώσω το κτήμα και είδα το πτώμα της γυναίκας».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βρήκα το πτώμα, το κοίταξα στα μάτια και είπα τι να κάνω τώρα; Έπαθα σοκ. Σηκώθηκα, έφυγα και ειδοποίησα λίγο αργότερα την αστυνομία».

«Η γυναίκα είχε το ένα της χέρι δεμένο με σχοινί», επεσήμανε ο αγρότης, ο οποίος εν συνεχεία σε ερώτηση αναφορικά με το κίνητρο της τριπλής δολοφονίας υπογράμμισε: «Η γυναίκα φορούσε ακόμη πάνω της μια αλυσίδα».

Οι τρεις γυναίκες, βρέθηκαν νεκρές το μεσημέρι της Τετάρτης σε χωράφι κοντά στο Πραγγί Διδυμοτείχου στον Έβρο, με τραύματα στον λαιμό.

Τα θύματα βρέθηκαν πισθάγκωνα δεμένα με πανομοιότυπα τραύματα από μαχαίρι. Οι τρεις γυναίκες, εκ των οποίων μάλιστα η μία ήταν ανήλικη, είχαν περάσει τα ελληνικά σύνορα.

«Ήταν δεμένες στα χέρια. Αυτό το συμβάν πρώτη φορά συμβαίνει στον Έβρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Ποιοι ταξίαρχοι της ΕΛΑΣ προάγονται και ποιοι αποστρατεύονται

Με την αποστρατεία 21 ταξιάρχων (17 γενικών καθηκόντων και 4 ειδικών καθηκόντων), συνεχίστηκαν οι κρίσεις …