Επικαιρότητα

ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΤΙΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ Η ΑΘΗΝΑ “ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕ” – ΣΤΟΥΣ Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ [ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

Οι θλιβερές εικόνες που κυριάρχησαν σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας, από το Σύνταγμα έως την Ομόνοια, την Ερμού και το Μοναστηράκι, θα έπρεπε ήδη να έχουν οδηγήσει κυβερνητικά στελέχη στην πόρτα της εξόδου.

Την ώρα που το κέντρο της Αθήνας είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο κορωνοπάρτι πακιστανών εθνικιστών, η αστυνομία υποχρεωνόταν να παραστήσει τον κομπάρσο του Ρουβά και του Κυριάκου Μητσοτάκη! Η πακιστανική σημαία κυμάτισε από την Ομόνοια μέχρι την πρόσοψη του κοινοβουλίου, υπαίθριες ορχήστρες και ηχεία Πακιστανών καταστρατήγησαν οποιαδήποτε «απαγόρευση μουσικής» είχε επιβληθεί, η οποία όπως αποδείχτηκε ίσχυε μόνο για τα καταστήματα και τα κέντρα διασκέδασης, ενώ φυσικά οι μάσκες απουσίαζαν στο συγκεκριμένο πλήθος.

Πριν από αυτά τα αίσχη, η κυβέρνηση  είχε εγγυηθεί ότι 10.000 αστυνομικοί θα περιπολούν προκειμένου να εγγυηθούν την τήρηση των μέτρων! Εντέλει οι μόνοι αστυνομικοί που είδαμε στο κέντρο της Αθήνας, ήταν αυτοί που φυλούσαν την συναυλία του Ρουβά και πόζαραν ως κομπάρσοι του Κυριάκου Μητσοτάκη..

Μην περιμένετε παραιτήσεις, κάποιο δείγμα ευθιξίας. Τι να περιμένει κανείς από κυβερνητικούς, ο οποίοι οβιδιακά μεταμορφώθηκαν σε πραίτορες του εκσυγχρονισμού του Σημίτη, και με την ίδια ευκολία έγιναν πραίτορες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, συνεργάτες «κομμουνιστοφάγων», του Πλεύρη, του Βορίδη και του Άδωνι.

Για τον Μπακογιάννη, ίσως όλο αυτό που συνέβη να ξύπνησε τους Αθηναίους και να τους κάνει να σκέφτονται καλύτερα πριν πάνε στις κάλπες. Μέχρι τότε, όλοι πληρώστε τα δημοτικά τέλη και τα πρόστιμα που σας επέβαλλαν.

Τεράστια ευθύνη έχει και ο Ρουβάς, ο οποίος θέλοντας να ενισχύσει το φιλοκοινωνικό του προφίλ ΟΦΕΙΛΕ να αρνηθεί να συμμετάσχει σε αυτήν την πανάκριβη παρωδία. Αλλά δεν το έκανε γιατί τα φράγκα είναι πάντα γλυκά ειδικά όταν αυτά έρχονται πανεύκολα..Δεν ξεχνιούνται όσα έχει κάνει στο παρελθόν το τσιράκι του Ψινάκη ακόμα και στην κατεχόμενη Κύπρο.

Δείτε ενδεικτικά ένα βίντεο από όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Για να μην μπερδευτείτε, το διευκρινίζουμε… Είναι η πλατεία Συντάγματος, όχι η Καμπούλ μετά την φυγή των Αμερικάνων:

 

Δείτε τώρα και ένα ακόμα βίντεο από αναγνώστη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

 

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock