Επικαιρότητα

Euroleague: Σούπερ προσφορά* στον αγώνα Ολυμπιακός-Παρτιζάν από το Pamestoixima.gr

Με 0% γκανιότα** από το Pamestoixima.gr οι αγώνες των ελληνικών ομάδων στην 4η αγωνιστική της Euroleague

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στην 4η αγωνιστική της Euroleague. Προέρχονται από εκτός έδρας ήττες, ο Ολυμπιακός από το Μιλάνο και ο Παναθηναϊκός από τη Φενερμπαχτσέ. Στις 3 πρώτες αγωνιστικές έχουν από μία νίκη και 2 ήττες.

Σήμερα (21:15) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» την Παρτιζάν και αύριο (21:15) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων στην 4η αγωνιστική της Euroleague προσφέρονται με 0% γκανιότα** από το Pamestoixima.gr στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα Over/Under τρίποντα παικτών, ο πρώτος σκόρερ του αγώνα

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται από το Pamestoixima.gr για τα παιχνίδια της Euroleague, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο πόντο του αγώνα, την ομάδα με τους περισσότερους πόντους σε μία περίοδο, τον πρώτο σκόρερ, τον συνδυασμό του νικητή αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τα Over/Under τρίποντα παικτών, το σύνολο των πόντων, τους Over/Under πόντους παικτών, το αν ο αγώνας θα πάει στην παράταση, τα εύστοχα τρίποντα, την πρώτη κατοχή μπάλας στον αγώνα.

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις τη Euroleague στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Νικητής Αγώνα” και “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock