Κόσμος

Βρετανία: Πιθανώς χωρίς σαμπάνια τα Χριστούγεννα λόγω της έλλειψης οδηγών φορτηγών

Οι Βρετανοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με έλλειψη σαμπάνιας τα Χριστούγεννα; Ο τομέας των οίνων και αλκοολούχων ποτών της Βρετανίας εκφράζει ανησυχία σχετικά με την έλλειψη οδηγών φορτηγών, που πλήττει τη χώρα, καλώντας την κυβέρνηση να δράσει, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν άδεια ράφια κατά τη διάρκεια των εορτών.

Η κυβέρνηση πρέπει «να λάβει επείγοντα μέτρα», ζητάει σήμερα, σε δελτίο τύπου, η ένωση WSTA, επισημαίνοντας πως «η αύξηση του κόστους και το χάος της αλυσίδας εφοδιασμού καθυστερούν τις παραδόσεις των οίνων και των αλκοολούχων ποτών» και οι εισαγωγές χρειάζονται αυτήν τη στιγμή «έως και τον πενταπλάσιο χρόνο σε σύγκριση με πριν από ένα έτος».

Στην επιστολή, που υπογράφουν 49 επιχειρήσεις του κλάδου, μεταξύ άλλων τα τοπικά παραρτήματα των Moët Hennessy και Pernod Ricard, η ένωση οίνων και αλκοολούχων ποτών καλεί τον υπουργό Μεταφορών Γκραντ Σαπς να ενεργήσει «πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock