Τρόπος Ζωής

Ράιαν Ρέινολντς: «Είμαι ειλικρινής με τα παιδιά μου»

Για την ανατροφή και την επικοινωνία που έχει με τα παιδιά του ο ίδιος και η σύζυγός του Μπλέικ Λάιβλι μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό People ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς.

Σύμφωνα με τον Ράιαν Ρέινολντς η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της επικοινωνίας για την ανατροφή και την ψυχική υγεία των παιδιών του.

«Νομίζω ότι είναι καλύτερα να τους μιλάς για τα πάντα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στο People και συμπλήρωσε: «Είναι αλήθεια όταν λέω ότι ενδιαφέρομαι πολύ για τις ημέρες τους και για το πώς πάνε τα πράγματα».

Ο Ρέινολντς αναφέρθηκε και για το πώς ο ίδιος και η σύζυγός του Μπλέικ Λάιβλι τονίζουν τη σημασία της «αυτογνωσίας» στα τέσσερα παιδιά τους, καθώς και το να συζητάνε με λεπτομέρειες την καθημερινή τους ρουτίνα.

«Για μένα, η καλύτερη στιγμή της ημέρας είναι να πηγαίνω με τα πόδια στο σχολείο για να πάρω τα παιδιά μου… Νομίζω ότι ως γονείς, είμαστε πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι για να χειριστούμε τις δυσκολίες της παιδικής ηλικίας από ό,τι ήταν οι γονείς μου όταν ήμουν παιδί. Τώρα είναι τελείως διαφορετικό. Οι άνθρωποι έχουν πολύ μεγαλύτερη αυτογνωσία. Και σε αυτό που βασιζόμαστε περισσότερο είναι η αυτογνωσία για τα παιδιά μας… Απλά να έχεις επίγνωση του εαυτού σου και να καλωσορίζεις τα πάντα» δήλωσε ο ηθοποιός.

To άρθρο Ράιαν Ρέινολντς: «Είμαι ειλικρινής με τα παιδιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock