ΕνημέρωσηΠολιτική

Παπαδημούλης: «Ήταν μια ήττα σοκ» για το ΣΥΡΙΖΑ

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ το πρώι της Δευτέρας (21/5), σχολίασε πως:

«Οι δημοσκοπήσεις έδιναν μέχρι την Παρασκευή (19/5) προ των εκλογών 6 με 7 μονάδες διαφορά.

Εμείς είχαμε θέσει το στόχο της πρωτιάς και πιστεύαμε ότι θα πάμε καλύτερα από τις δημοσκοπήσεις και το αποτέλεσμα είναι 20 μονάδες διαφορά, άρα είναι μια ήττα σοκ».

Τι δείχνει η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, σημείωσε πως «δείχνει ότι, πέρα από αδυναμίες και λάθη στη διάρκεια της τετραετίας, είχαμε μια αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες εβδομάδες, που δεν την έπιασαν ούτε τα ραντάρ των δημοσκόπων, ούτε εμείς», ενώ πρόσθεσε ότι ήταν «σε αναντιστοιχία με το κλίμα που παίρναμε στις συγκεντρώσεις».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι «αυτό το βουβό κλίμα δεν εκφράστηκε με διαμαρτυρία (…) αλλά με αποσυσπείρωση στο χώρο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης».

Εξέφρασε, δε, το στόχο που έχει τεθεί για την επόμενη ημέρα των εκλογών τονίζοντας πως στις εκλογές «που γίνονται σε ένα μήνα, με επικεφαλής τον Τσίπρα, να κάνουμε εκείνες τις αλλαγές, τις προσαρμογές, τις διορθώσεις που θα μας επιτρέψει να πάμε καλύτερα στην κάλπη».

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock