Γεννηματά κατά κυβέρνησης για το ΑΣΕΠ: Κατεδαφίσεις και όχι μεταρρυθμίσεις

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ, η Φώφη Γεννηματά υποστηρίζοντας ότι συνιστά περίσσιο θράσος η παρουσίαση της ως αναμορφωτή των μεταρρυθμίσεων που επί της ουσίας αποτελούν κατεδαφίσεις.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συμβολή του Αναστάσιου Πεπονή στις διαφανείς προσλήψεις το δημόσιο και κατηγόρησε την κυβέρνηση για επιστροφή σε καταδικασμένες παλαιοκομματικές πρακτικές. «Προχωράτε σε μια σειρά ρυθμίσεις που όχι μόνο δεν αποτελούν μεταρρύθμιση, όχι μόνο δεν στηρίζουν το ΑΣΕΠ, την διαφάνεια, την αντικειμενικότητα, αλλά αντίθετα ανοίγουν παράθυρα για νέες «παρεκκλίσεις» για «νέες παρεμβάσεις» με προφανή στόχο την εξυπηρέτηση ημετέρων. Έχω πει και το ξαναλέω, αυτά που παρουσιάζετε ως δήθεν μεταρρυθμίσεις είναι ουσιαστικά κατεδαφίσεις», είπε και αναφέρθηκε στη διενέργεια συνεντεύξεων, κάνοντας λογο για κερκόπορτα που ανοίγει για την ικανοποίηση ρουρφετιών.

«Το Κίνημα Αλλαγής δεν πρόκειται να συναινέσει στην καταστρατήγηση και αποδυνάμωση αυτής της ιστορικής μεταρρύθμισης, που η προοδευτική δημοκρατική παράταξη έκανε πράξη και αποτελεί θεσμικό εγγυητή», ανέφερε και τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο αυτό «που εξυπηρετεί μόνο τους ρουσφετολογικούς στόχους της Μαξίμου Α.Ε.».

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση