ΕνημέρωσηΠολιτική

Μητσοτάκης: Κάλεσμα προς επιχειρηματίες για «μέρισμα ανάπτυξης»

Μήνυμα προς τους επιχειρηματίες ότι έχει έρθει η ώρα να στηριχθεί ο κόσμος της εργασίας με την επιστροφή ενός «μερίσματος ανάπτυξης» απηύθυνε στη διάρκεια της εκδήλωσης του ΙΟΒΕ «Ελληνική Κοινωνία: Από τη σπορά στην καρποφορία» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τόνισε, δε, ότι «η επόμενη δεκαετία μπορεί να είναι ένας θρίαμβος».

Αισιόδοξος ότι στην τρίτη δεκαετία του 2000 μπορεί να καταγραφεί «σχεδόν ένας θρίαμβος» εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στην εκδήλωση του ΙΟΒΕ που διοργανώθηκε στη μνήμη του Επίτιμου Προέδρου του Θεόδωρου Παπαλεξόπουλου.

«Γιατί πραγματικά μπορούμε κάτι πολύ μεγαλύτερο, κάτι πολύ περισσότερο. Θρίαμβοι και καταστροφές είναι οι κύκλοι της Ελληνικής ιστορίας και αν πούμε ότι η δεκαετία του 2010 ήταν σχεδόν μία καταστροφή ευτυχώς, όχι αυτό θα μπορούσε να ήταν κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να είμαστε συνολικά υπερήφανοι, ίσως η επόμενη δεκαετία να είναι σχεδόν ένας θρίαμβος με την έννοια ότι θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες μας και αυτό το οποίο πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock