Γεννηματά: Υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα παρά τις διαψεύσεις για την αξιοπιστία των στοιχείων

«Πέρα από τις διαψεύσεις για τα δημοσιεύματα για την αξιοπιστία των στοιχείων, υπάρχει μία έρευνα που είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε τα αποτελέσματά της», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά προσέθεσε ότι ανησυχεί και απηύθυνε πρόσκληση προς τον πρωθυπουργό, καθώς –όπως είπε- υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά για τις ευθύνες της κυβέρνησης για την αξιοπιστία των στοιχείων και όλα αυτά κλονίζουν την αξιοπιστία της προς τους πολίτες. «Ελπίζω να έρθει ο πρωθυπουργός στη Βουλή να απαντήσει. Πρέπει να προλάβουμε, να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε τις λιγότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Αυτή είναι η προτεραιότητα όλων μας Αυτός είναι ο ρόλος μας ως αντιπολίτευση, να αναδείξουμε τα τρωτά, τα προβλήματα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε ανθρώπους από τον κίνδυνο να νοσήσουν και να χάσουν τη ζωή τους», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξη που έδωσε στο ΣΚΑΙ.

Επισήμανε πως αν η κυβέρνηση είχε κάνει όλα αυτά που έπρεπε, και εμείς λέγαμε, τότε και το δεύτερο κύμα θα είχε καθυστερήσει και δεν θα είχε αυτή την ένταση. Η κυβέρνηση «τρέχει συνέχεια πίσω από τις εξελίξεις και από τον ιό, δεν προετοιμάστηκε όπως θα έπρεπε, και το πρώτο lockdown αυτό το νόημα είχε, να προετοιμαστεί η χώρα να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα», σημείωσε.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση