Γεραπετρίτης κατά Τσίπρα: Αντιπολιτεύεστε με ευκαιριακές σημαίες

Πυροβολισμό του ορθού λόγου και καταστροφολογία καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Γιώργος Γεραπετρίτης και επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αντιπολιτεύεται με ευκαιριακές σημαίες.

Σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο διαδέχθηκε στο βήμα, ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι δεν κατατέθηκε ούτε μια εποικοδομητική πρόταση και διερωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, την αύξηση των κονδυλίων για την άμυνα ή την παιδεία. “Σε τι αλήθεια διαφωνεί;”, ήταν το ερώτημα που έθεσε και μίλησε για λυρισμό της ομιλίας Τσίπρα, ότι η κοινωνία έχει εγκαταλείψει την κυβέρνηση.

Προς επίρρωση των ισχυρισμών του, ο κ. Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της οικονομίας, εν μέσω πανδημίας, από οίκους αξιολόγησης, αλλά και τις επενδύσεις, μεταξύ άλλων, της Microsoft και της Volkswagen. “Αν θεωρείτε ότι με όλα αυτά έχουμε αποτύχει, ίσως χρειαστούμε το δικό σας know how, στο real estate που εξασφαλίζετε με χαμηλά μισθώματα ότι εξασφαλίζετε”, ήταν το καρφί που πέταξε για την ενοικίαση της εξοχικής κατοικίας του Αλέξη τσίπρα στο Σούνιο.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση