Τρόπος Ζωής

Ζόι Κράβιτζ: Δεν αισθάνομαι πίεση να κάνω παιδιά, θέλω να είμαι άτακτη και στα 70

Στην μητρότητα, αλλά και στο πώς γενικά βλέπει τον εαυτό της μεγαλώνοντας, αναφέρθηκε η Ζόι Κράβιτζ, σε συνέντευξη της στο ELLE. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε μάλιστα ότι θέτει χρονοδιάγραμμα για την απόκτηση παιδιών, εάν αποφασίσει να μεγαλώσει ποτέ την οικογένειά της.

«Δεν αισθάνομαι πίεση να κάνω παιδιά κάποια στιγμή, αν κάνω ποτέ παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Ζόι Κράβιτζ. «Την άποψη ότι όταν είσαι 30, είσαι μεγάλος και πως υποτίθεται ότι θα κάνεις παιδιά και θα σταματήσεις να διασκεδάζεις το υιοθέτησα για ένα δευτερόλεπτο» πρόσθεσε. 

Σημείωσε ακόμα ότι αυτή εξακολουθεί να θέλει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει, επισημαίνοντας ότι το να αποκτήσεις παιδιά δεν είναι ένας αγώνας δρόμου και πως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να περιμένει στη ζωή.

«Ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι για να θυμηθώ ότι δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού στην οποία πρέπει να φτάσω σε μια συγκεκριμένη ώρα», εξήγησε. «Η παιχνιδιάρικη, άτακτη συμπεριφορά είναι κάτι που ελπίζω πάντα να έχω, ακόμα και όταν είμαι 70 χρόνων. Το νόημα του να είσαι ζωντανός είναι να βιώνεις τη ζωή και να παίζεις μαζί της».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Ζόι Κράβιτζ: Δεν αισθάνομαι πίεση να κάνω παιδιά, θέλω να είμαι άτακτη και στα 70 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock