Επικαιρότητα

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών: Προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή πήραν οι συλληφθέντες

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης (9/08), όπου η διαδικασία διήρκησε 7 ώρες.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 73χρονου γιατρού μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Η υπόθεση είναι εξαιρετικά συνθέτη. Είναι πρωτόγνωρη και για τα δεδομένα της περιοχής, αλλά ενδεχομένως και για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει μια μακρά επεξεργασία από τις εισαγγελικές αρχές. Πήραμε προθεσμία για την απολογία γιατί ο όγκος της δικογραφίας είναι δυσθεώρητος».

Σύμφωνα με τον ίδιο και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο εντολέας του υποστηρίζει ότι «ο μοναδικός του στόχος ήταν να ενισχύσει ανθρώπους που είχαν στόχο να γίνουν γονείς και ότι με την επεξεργασία που θα γίνει, θα αναδειχθεί η πραγματική διάσταση και αυτή θα είναι διαφορετική από αυτή που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα στα μέσα ενημέρωσης».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock