Τρόπος Ζωής

Μάχη Φλωρινιώτη: «Ο γιος μου με ρώτησε αν θα πεθάνει και του είπα όχι, έπαιζα θέατρο»

Ραγίζει καρδιές η Μάχη Φλωρινιώτη μιλώντας για τον γιο της Νίκο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η χήρα του Γιάννη Φλωρινιώτη που έχασε σύζυγο και γιο μέσα σε έξι μήνες, εξομολογήθηκε ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης την είχε ρωτήσει αν θα πεθάνει αλλά και ότι έφυγε με παράπονα για τον καλλιτεχνικό χώρο…

«Τον καιρό που είχε πεθάνει ο πατέρας του, το παιδί μου πάλευε ακόμη. Ήταν οι αρχές που είχε αρρωστήσει, που είχαμε καταλάβει ότι είχε μελάνωμα. Εγώ υποκρινόμουν. Η Μάχη έπαιζε θέατρο για να δείχνει δυνατή. Δεν ήθελα να καταλάβει το παιδί μου τι είχε. Το παιδί μου ήξερε μόνο ότι είχε καρκίνο στον ώμο. Δεν το είχα αφήσει να καταλάβει ότι είχε και σε άλλα σημεία.

Με είχε ρωτήσει «μαμά θα πεθάνω;» και εγώ του είχα απαντήσει σαν Θεός «όχι παιδί μου δεν θα πεθάνεις, δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις». Παλέψαμε με το τέρας και το είχαμε νικήσει. Το τέρας όμως που λέγεται καρκίνος  το έκανε μετάσταση στα μηνίγγια» είπε χαρακτηριστικά η Μάχη Φλωρινιώτη.

Η Μάχη Φλωρινιώτη θέλησε στη συνέχεια να ευχαριστήσει τους γιατρούς στο Λαϊκό Νοσοκομείο που βοήθησαν τον γιο της ενώ εξέφρασε και τα παράπονά της. «Το παιδί μου ήταν πολύ ωραίος καλλιτέχνης, το σύστημα τον αδικούσε και τον πολεμούσε. Θέλω να τα πω τα παράπονά του. Το παιδί μου γέμιζε μαγαζιά. Κάποια στιγμή του είπαν να αλλάξει το επίθετό του κι εκείνος είχε αρνηθεί. Το παιδί μου είχε όνειρα και έφυγε με πολλά παράπονα» είπε χαρακτηριστικά η Μάχη Φλωρινιώτη.

Επίσης η Μάχη Φλωρινιώτη τόνισε: «Του Αγίου Νικολάου, ο Νίκος έχασε τη φωνή του. Δε μπορούσε να επικοινωνήσει, δεν καταλάβαινε το πρόβλημά του. Η γιατρός μού είχε πει ότι το παιδί μου δεν θα τα καταφέρει κι εγώ έπαιζα θέατρο. Ο Θεός μού έδωσε δύναμη για να μείνω δυνατή για το παιδί μου» και εξομολογήθηκε ότι είναι εκείνη που είπε στην κόρη της Αννούλα Φλωρινιώτη ότι δεν θα ήθελε να γίνει η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

To άρθρο Μάχη Φλωρινιώτη: «Ο γιος μου με ρώτησε αν θα πεθάνει και του είπα όχι, έπαιζα θέατρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock