ΕνημέρωσηΠολιτική

Γεωργιάδης: Απορρόφηση των ανατιμήσεων με μείωση φόρων και εισφορών

Ο επιδημιολογικός δείκτης της χώρας θα κρίνει εάν θα χρειαστεί επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού και σε άλλους κλάδους, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ειδικά για τον κλάδο της εστίασης, τόνισε ότι στην παρούσα φάση, δεν φαίνεται να είναι απαραίτητο το μέτρο της υποχρεωτικότητας για τους εργαζόμενους αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει εάν η πανδημία τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Προς το παρόν, πρόσθεσε, η πανδημία φαίνεται να πηγαίνει καλά και οι προβλέψεις ότι σήμερα θα μετρούσε η χώρα 7.000 ή 8.000 κρούσματα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στους υγειονομικούς δεν συνιστά αυταρχισμό, γιατί αφορά στην προστασία της δημόσιας υγείας. Διευκρίνισε ότι εκεί όπου μπορεί η κυβέρνηση να σεβαστεί την επιλογή των ανθρώπων να μην εμβολίσουν, προτιμά να το κάνει. «Δεν είμαστε τύραννοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock