888 Γεωργιάδης για ελληνοτουρκικά: «Αν κάποιος εισβάλλει στη χώρα σου κάνεις αυτό που πρέπει» | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργιάδης για ελληνοτουρκικά: «Αν κάποιος εισβάλλει στη χώρα σου κάνεις αυτό που πρέπει»
ÓõíÝíôåõîç ôýðïõ áðü ôïí õðïõñãü ÁíÜðôõîçò êáé Åðåíäýóåùí, ¶äùíé ÃåùñãéÜäç, ôùí õöõðïõñãþí Íßêïõ ÐáðáèáíÜóç, ×ñßóôïõ ÄÞìá êáé ÃéÜííç Ôóáêßñç, ôïõ ÐñÝóâç ôçò ÏìïóðïíäéáêÞò Äçìïêñáôßáò ôçò Ãåñìáíßáò, Åñíóô ÑÜé÷åë êáé ôïõ ðñïÝäñïõ ôïõ Åëëçíïãåñìáíéêïý Åìðïñéêïý êáé Âéïìç÷áíéêïý Åðéìåëçôçñßïõ, Êùíóôáíôßíïõ Ìáñáãêïý ãéá ôï Åëëçíïãåñìáíéêü Ïéêïíïìéêü Forum “Vision & Investment Opportunities”, ôï ïðïßï èá äéåîá÷èåß óôéò 9 Ìáñôßïõ, óôï Âåñïëßíï, ôçí Ôñßôç 3 Ìáñôßïõ 2020. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Γεωργιάδης για ελληνοτουρκικά: «Αν κάποιος εισβάλλει στη χώρα σου κάνεις αυτό που πρέπει»

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εκτίμησε ότι η ελληνική οικονομία τα «πάει καλύτερα από ό,τι αναμενόταν». Τι ανέφερε για τα ελληνοτουρκικά.

Την εκτίμηση ότι η οικονομία τα «πάει καλύτερα από ό,τι αναμενόταν» εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η καταναλωτική κίνηση έχει επιτρέψει στους προ του κορονοϊού επίπεδα» επεσήμανε, χαρακτηριστικά, διαμηνύοντας ότι «επανερχόμαστε σιγά – σιγά σε μια κανονικότητα».
«Όλοι εργαζόμαστε για να πάνε καλά τα πράγματα. Και στην οικονομία πάμε καλύτερα από το αναμενόμενο, ανταποκρίνεται η οικονομία και αυτό φαίνεται στις αξιολογήσεις» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

Και πρόσθεσε: «Εάν διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, μπροστά μας διαγράφεται μέλλον λαμπρό».
Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την κατανάλωση αλκοόλ στις παραλίες, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η απαγόρευση της μουσικής θα συνεχιστεί.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

«Έχουμε δημιουργήσει σχέσεις με χώρες που μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς με την Τουρκία» σημείωσε, χαρακτηριστικά, παραπέμποντας στις συμμαχίες με χώρες, όπως το Ισραήλ, η Αίγυπτος, η Κύπρος κ.α.
Αφού επανέλαβε ότι θα «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα», ξεκαθάρισε ότι «αν κάποιος εισβάλλει στη χώρα σου, κάνεις αυτό που πρέπει».

«Εάν αμφισβητηθεί η εθνική μας κυριαρχία, θα κάνουμε αυτό που πρέπει, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να αφήσει να αμφισβητηθεί το έδαφός της» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

πηγη


loading…

Δείτε επίσης

ΔΕΝ είναι όμοιοι, απλά είναι ΙΔΙΟΙ. ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ. Πλάνελ της NOVARTIS με ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. συντονιστής ο «εμβολιούχος» Ευαγγελάτος που «τσίπησε» 869.000 Ευρωπουλάκια έτσι, για τον .. κόπο του. ΔΕΙΤΕ & ΦΡΙΞΤΕ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Yποψήφιοι βουλευτές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *