Γεωργιάδης: Εντός 4 εβδομάδων από την αίτηση η είσπραξη του επιδόματος στην εστίαση


Από τις 7.000 αιτήσεις για την επιδότηση που αφορά επιχειρήσεις εστίασης, έχουν εκκαθαριστεί οι πρώτες 400 και οι υπόλοιπες πρόκειται να εκκαθαριστούν μέσα στις επόμενες μία με δύο μέρες σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, Όπως διαβεβαίωσε, δε, τα χρήματα θα εισπράττονται μέσα σε τέσσερις εβδομάδες από την ημέρα της αίτησης.

Πιο αναλυτικά, για την επιδότηση στην εστίαση ο υπουργός ανέφερε τα εξής: «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ πριν ανοίξουμε την πλατφόρμα. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε στον κόσμο τα χρήματά του. Όλες οι επιχειρήσεις εστιάσεως που έχουν μείωση τζίρου 30% το 2020 σε σχέση με το 2019 μπορούν να μπουν τώρα στο www.ependyseis.gr με τον λογιστή τους, να κάνουν υποβολή των συγκεκριμένων στοιχείων της επιχειρήσεως και θα λάβουν τα χρήματά τους, τα οποία είναι επιδότηση και όχι επιστρεπτέα».

Είπε επίσης πως έως τώρα έχουν υποβληθεί 7.000 αιτήσεις και ήδη έχουν εκκαθαριστεί οι πρώτες 400 και έχουν πάρει την έγκριση του ποσού και τους έχει δοθεί ημερομηνία για το πότε θα πάρουν τα χρήματά τους.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση