Γεωργιάδης: Η κ. Πελώνη αναρτούσε τα tweets ως δημοσιογράφος, προς τιμή της που δεν τα έσβησε


Ασπίδα προστασίας στην Αριστοτελία Πελώνη ύψωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και απαντώντας στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης που διερωτήθηκε πως το πρόσωπο που στο παρελθόν αναρτούσε απαξιωτικά σχόλια για στελέχη της ΝΔ, σήμερα εκπροσωπεί την κυβέρνηση, σχολίασε: «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω».

«Επιτεθήκατε κύριε Βελόπουλε στην κυρία Πελώνη για προηγούμενα της tweets, για την εμφανίσετε αναξιόπιστη. Επειδή είστε και καλός χριστιανός, φαντάζομαι τη φράση «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω», είπε και συμπλήρωσε πως η κ. Πελώνη έγραψε τα tweets της ως δημοσιογράφος.

«Ήταν ασφαλώς δικαίωμά της και υποχρέωσή της, ως δημοσιογράφος, να ασκεί κριτική και στη ΝΔ τότε και στα στελέχη της. Αυτή ήταν η δουλειά της. Αλίμονο αν ήταν δημοσιογράφος και όλα της τα tweets να ήταν υποστηρικτικά της ΝΔ. Kαι είναι προς τιμήν της που δεν τα έσβησε. Την προτιμώ που δεν τα έσβησε. Ξέρω πολλούς που παίρνουν καρέκλα και το πρώτο που κάνουν είναι τα σβήνουν. Ούτε εγώ τα έχω τα έχω σβήσει. Διότι αυτά είναι ιστορικά γεγονότα και την ιστορία δεν μπορείς να την παραγράψεις. Θα κρίνετε την κ. Πελώνη για τη δουλειά που κάνει τώρα και γι’ αυτά που λέει τώρα», είπε και κάλεσε τον Κυριάκο Βελόπουλο να θυμηθεί όσα έχει πει για τον Γιώργο Καρατζαφέρη.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση