Γιατί μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Μαρίνα Πατούλη, μπήκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό επιδεινώθηκε και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν, για χωρισμό με τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Μαρίνα Πατούλη, μετά τις φήμες περί διαζυγίου με τον Περιφερειάρχη Αττικής, μίλησε χθες Παρασκευή στο TLIFE, και τόνισε ότι περνά δύσκολες στιγμές αφού ο γάμος της με τον περιφερειάρχη Αττικής περνάει κρίση. Η συναισθηματική φόρτιση έφερε όπως όλα δείχνουν την ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της.

Click4More: Μαρίνα Πατούλη: Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Όπως ανέφερε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρίνα Πατούλη ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, επιδεινώθηκε σήμερα. Η Ναταλία Γερμανού από την άλλη τόνισε πώς αυτή τη στιγμή, η φιλόλογος κάνει ιατρικές εξετάσεις, ενώ έχει και κάποιες αρρυθμίες στην καρδιά.

Η Μαρίνα Πατούλη, εχθές το βράδυ και μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν μίλησε στο TLIFE για την κρίση στο γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας: “Με λυπούν τα δημοσιεύματα που διάβασα. Θαρρώ ότι η ιδιωτικότητα είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας.

Επειδή πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής και αυθεντική στα όσα έχω μοιραστεί με το κοινό για την προσωπική μου πορεία με τον Γιώργο, θέλω να πω ότι εγώ μένω πιστή στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου με το παιδί μου. Είμαι εδώ, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου ως φιλόλογος. Δεν θα είμαι ποτέ λιποτάκτης ζωής και δεν θα αναιρέσω τη στήριξη στον σύζυγό μου, ο οποίος ενδεχομένως να κάνει τη δική του τοποθέτηση. Η εξουσία, η αλαζονεία και η έπαρση αλλοτριώνουν τους ανθρώπους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση