Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Γιατί το Greige Είναι το Ουδέτερο Χρώμα που Πρέπει να Γνωρίζετε!

Γιατί το Greige Είναι το Ουδέτερο Χρώμα που Πρέπει να Γνωρίζετε!

Η αξία των ουδέτερων χρωμάτων είναι ανεκτίμητη. Λειτουργούν ως χρώματα που φέρνουν την ισορροπία στους χώρους και αποτελούν τον ιδανικό καμβά για να βάλετε πινελιές κάποιου έντονου χρώματος.

Το greige είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές χρώμα και όχι άδικα. Είναι ο τέλειος συνδυασμός του γκρι και του μπεζ (εξού και το όνομά του) και αυτό του προσδίδει κάποιες ιδιαιτερότητες.

Γιατί το Greige Είναι το Ουδέτερο Χρώμα που Πρέπει να Γνωρίζετε!

Είναι ο τέλειος συνδυασμός του γκρι και του μπεζ.

Το γκρι ήταν πάντα μια πολύ δημοφιλής επιλογή στον χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και του design. Ο λόγος είναι πως δημιουργεί έναν πολύ ήρεμο καμβά ο οποίος δεν κουράζει το βλέμμα και ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα. Το ίδιο ισχύει και για το μπεζ που πρωτοστάτησε ως ουδέτερη βάση στους τοίχους πολλών σπιτιών και για πολλές δεκαετίες.

Γιατί το Greige Είναι το Ουδέτερο Χρώμα που Πρέπει να Γνωρίζετε!

Παίρνει ελαφρώς διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα με τον φωτισμό που δέχεται!

Από τη μία, το γκρι εντάσσεται στην ψυχρή περιοχή της παλέτας των χρωμάτων, σε αντίθεση με το μπεζ που θεωρείται ένα θερμό χρώμα. Αυτό είναι που κάνει και greige ένα χρώμα πολύ ιδιαίτερο: παίρνει ελαφρώς διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα με τον φωτισμό που δέχεται!

Μπορείτε μάλιστα να φτιάξετε το δικό σας greige αποφασίζοντας ποιο χρώμα θέλετε να είναι το επικρατέστερο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα greige με περισσότερο γκρι, που θα έχει όμως μια μικρή ποσότητα από το θερμό μπεζ έτσι ώστε να ‘μαλακώσει’. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα greige με περισσότερο μπεζ αν θέλετε ένα ουδέτερο χρώμα που θα κλίνει περισσότερο προς τα θερμά.

Γιατί το Greige Είναι το Ουδέτερο Χρώμα που Πρέπει να Γνωρίζετε!

Μπορείτε μάλιστα να φτιάξετε το δικό σας greige αποφασίζοντας ποιο χρώμα θέλετε να είναι το επικρατέστερο.

Ένα είναι το σίγουρο: και το μπεζ, αλλά και το γκρι, είναι και τα δύο ουδέτερα χρώματα και αυτό σημαίνει πως ο συνδυασμός τους είναι επίσης ουδέτερος. Φυσικά υπάρχουν πολλά greige στην αγορά. Μπορείτε, λοιπόν, να επιλέξετε τις δόσεις γκρι και μπεζ που θέλετε να βάλετε στο σπίτι σας, ανάλογα με τον φυσικό φωτισμό που έχετε και ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Και φυσικά να έχετε όλες τις θετικές ιδιότητες της ψυχρής αλλά και της θερμής παλέτας που προσφέρουν αυτά τα δύο χρώματα!

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη