Επικαιρότητα

Γιατροί του Κόσμου: Δημητριάδης και Σταμάτης προσέφεραν φαγητό για το «Υπνωτήριο Αστέγων»

Σε μία ακόμη όμορφη κίνηση προχώρησαν ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, καθώς προσέφεραν το πρωτοχρονιάτικο δείπνο αγάπης στο «Υπνωτήριο Αστέγων» των Γιατρών του Κόσμου.

«Ένα γιορτινό δείπνο για τους ανθρώπους του Υπνωτηρίου, λίγο πριν υποδεχθούμε το νέο έτος. Με χαμόγελα, αγάπη και μια ευχή. Το νέο χρόνο να μη μείνει κανείς μόνος. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και το Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργο Σταμάτη για την ευγενική προσφορά του πρωτοχρονιάτικου δείπνου αγάπης στους ωφελούμενους του Υπνωτηρίου των Γιατρών του Κόσμου. Οι κύριοι Δημητριάδης και Σταμάτης βρίσκονται έμπρακτα δίπλα μας στηρίζοντας ενεργά και αδιάλειπτα το έργο μας», ήταν το μήνυμα των Γιατρών του κόσμου στον λογαριασμό τους στο Facebook.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger