Για Καλό: Το πρόγραμμα αειφορίας που μας εμπνέει να αναλάβουμε δράση για το καλό όλων μας


Αειφορία και βιώσιμη ανάπτυξη. Δύο λέξεις με μεγάλη σημασία, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μέρος του καθημερινού μας λεξιλογίου, για όλους τους ευνόητους λόγους.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι πολλοί από εμάς να αντιληφθούμε τη σημασία του να αναλαμβάνουμε καθημερινά δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και κατά συνέπεια, τη διασφάλιση ενός καλύτερου και περισσότερο ποιοτικού «αύριο» για τα παιδιά μας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως, όλοι μας έχουμε κατανοήσει τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει ο τρόπος ζωής μας για τον πλανήτη μας και για αυτόν τον λόγο, είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για το καλό όλων μας.

Από πού αξίζει να ξεκινήσουμε, λοιπόν; Η ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης, η χρήση περισσότερων απορρυπαντικών και προϊόντων οικιακής φροντίδας με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και γενικά, η στροφή στη βιωσιμότητα, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα καλύτερο παρόν και ένα πιο ασφαλές μέλλον.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση